• CONTEST ALERT - Experience the power of DDR5 memory with Kingston Click for details

mention

  1. S

    High end gaming and video rendering PC

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans:All modern AAA titles with FR of about 100-144Hz and Premier...
  2. akhilc47

    Work/Gaming PC for 65k

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: Casual gaming, some of the new titles like Tomb Raider...
  3. RCuber

    [35K Upgrade Advise] Gaming + Rendering System (CPU + Motherboard only)

    Hello Everyone, Here is my current configuration (~3yrs old) Core i5 2400 Intel DH67BL DDR3 Ripjaw 4GBx2 (cant remember the speed) PSU - Seasonic M12II 750W bronze. SSD - 250Gig Samsung 840 Evo HDD - Got a 500 Gig + 250 Gig hard drives. GFX - Zotac GTX-970 Extreme Edition CM Elite 430 ASUS...
  4. D

    PC Configuration Under 25K

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? Ans: Basic Stuffs. Maybe entry level gaming. 2. What is your overall budget? If you can extend a bit for a more balanced configuration, then mention this too. Ans:<25000 INR 3. Planning to overclock...
  5. M

    Need New PC

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans:Need PC for Office Work like accounting, Browsing, very light...
  6. M

    Need PC Config

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: Movies, World of Warcraft, Civilization series 2. What is...
  7. NeedToKnow

    Upgrade Suggestions pls - part 3

    Previous links : http://forum.digit.in/hardware-q/186741-gpu-smps-ups-upgrade.html I am thinking of going for the 3rd part of my upgrade .... and would like ur suggestions for CPU , Mob & ram 1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run...
  8. krishnandu.sarkar

    Please Suggest PC Upgrade Within 20k - 30k

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: Visual Studio 2015, SQL Server 2014, Photoshop CC...
  9. S

    Need to build System for OPNsense

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: Routing, Firewall using OPNsense 2. What is your overall...
  10. S

    Gaming PC build for 60k

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: Gaming. Higher end games to be more specific - Witcher 3 etc...
  11. A

    Need help with the confusions

    Hey Guys, I need help with assembling a new pc 1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: I will be...
  12. S

    New PC config required in 20k-22k AMD

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans:Microsoft Office, watching movies, pdf editing,browsing web 2...
  13. S

    Building gaming Pc 78K

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? Ans: Gaming and Programming. 2. What is your overall budget? If you can extend a bit for a more balanced configuration, then mention this too. Ans: Rs. 78000. I can't extend it much 3. Planning...
  14. giprabu

    Need a config for 45k.. for programming / gaming purpose.

    Hi guys. I'm posting this thread on behalf of my friend. Kindly suggest a configuration. 1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications...
  15. S

    Gaming rig for supersmooth 1080p output

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: Gaming. (am targeting doom when it releases, but i fear that...
  16. sudhir_3193

    Gaming PC Build 2016

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans:gaming gta 5, Witcher 3, tomb raider, batman arkham knight...
  17. A

    Planning to purchase new PC for gaming

    Please suggest a build for playing mainly CS GO and DOTA 2 1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.')...
  18. rohit32407

    Gaming PC Upgrade

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: Gaming mostly. I play CSGO alot. Also, GTA 5, Witcher 3...
  19. wakkun

    Need Laptop for Work Purpose - Web Dev, Programming.

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? Ans: Mostly just for Web Design, Programming and Web Browsing. 2. What is your overall budget? If you can extend a bit for a more balanced configuration, then mention this too. Ans: 20,000 INR...
  20. R

    Need a gaming rig without graphic card and PSU

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? Ans: Unity,Photoshop,and all latest games(far cry 4,just cause 3 etc) at low setting will be fine,i have core2duo E7500 which is giving me problem while compiling some renders. 2. What is your...
Top Bottom