• CONTEST ALERT - Experience the power of DDR5 memory with Kingston Click for details

mention

  1. S

    Budget PC to be used for both viewing TV as well as PC (30 K)

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans:MS Office 2010, Tally, HD Video Playback 2. What is your...
  2. P

    gaming rig for around 35k to 39k

    What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: mid -gaming like dmc 5, batman arkham knights, fifa 14 , crysis 3...
  3. Fubar

    Configuration Needed @ 55K Max

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') The Computer will be used mainly for basic Video ripping and...
  4. Vensanga

    38k Cabinet (INTEL) W/O Monitor, Graphics card, Speaker, UPS, Keyboard and mouse.

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? Ans: Mid-range gaming like Fifa 14, Need for Speed Rivals, Nba2K14, Mortal Combat Komplete Edition, Grid etc... multimedia, photoshop (starter). PS: Will be using for the next 4 years. 2. What is your...
  5. D

    Gaming PC budget 65k

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: Mainly Gaming (Battlefield, Far Cry, COD,Dota2,FIFA ) at Full...
  6. Chetan1991

    Which DSL modem to buy?

    I'm getting a broadband connection from BSNL, and they mentioned they don't sell ADSL modems anymore. My query regarding buying a new modem is: modem + (wifi) router OR modem with wifi, and which models? I am also thinking of setting it up as a torrent download machine (will be doing...
  7. P

    Show off your game graphics

    I thought there should be some thread for all to share their video games graphics which they feel are really worth a look. If you have any modded game with tweaks profiles etc then mention that and if possible write about them and share a download link and yet remember to post a pic of...
  8. U

    PC for donation to charity school

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: Mainly used for kinder garden kids. So usage will be mostly...
  9. H

    Budget Home PC

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: This is for general home use (browsing, music, hi-def movies)...
  10. logout20

    25k build

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? Ans:gaming and web browsing 2. What is your overall budget? If you can extend a bit for a more balanced configuration, then mention this too. Ans:22k ..maximum 25k.... 3. Planning to overclock...
  11. M

    Want to assemble a PC need help

    1. What is the purpose of the computer? (Note: If you are planning to say multimedia, you will have to be more specific as all types of systems are capable of doing that) A: Gaming for MMORPG like WOW, Guild wars 2. other games like Mass effect and other high end games. 2. Are you open to...
  12. Z

    PC config?

    .
  13. ranjitsd

    Need a new Home Pc for 35k

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans:Browsing and light gaming 2. What is your overall budget? If...
  14. W

    I7 Haswell Based PC Suggestions (Upto 70k)

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans:Sideload Multiple os, web development, coding, debugging...
  15. V

    Slight gaming, PC for 25k

    My friend wants to buy a new PC: 1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: Slight gaming, games like...
  16. B

    Build PC for programming & editiong under 25K

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: Programming (PHP, Eclipse IDE, PERL, Python, Running localhost...
  17. L

    New PC for Programming/Home use

    1.What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? Ans:This pc will be used for programming (Java, python , Running local host servers-Jboss/TomCat,local DB). Software like Adobe Photoshop, Adobe Premiere , Photoshop Lightroom for image/video...
  18. masterkd

    Need a 25K configuration for my friend

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: Mass communication studies (masters, requirement of video...
Top Bottom