• CONTEST ALERT - Experience the power of DDR5 memory with Kingston Click for details

mention

  1. acidCow

    35k budget PC for home use.

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: General daily home use. Browsing, watching movies. No gaming...
  2. tamatarpakoda

    [Contest] Challenge #8 = What's your all-time favourite game?

    IMPORTANT: Attach the screenshot and mention your Gamer ID for the entry to be considered valid. Start responding below. Of course, don’t forget to mention your Gamer ID with each post (or your responses won’t be considered valid). How to get your Gamer ID? Click bit.ly/2bv6O52 and register...
  3. S

    Gaming PC for 1-1.2 lakh

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: All AAA gaming titles and programming. 2. What is your...
  4. tamatarpakoda

    [Contest] Challenge #7 = Who's your favourite game character?

    Ever felt so connected to a game character that you start having dreams with them? Whether you're bopping Koopa Troopas with Mario or taking out some aliens alongside Masterchief, there's a connection. Let us know who your favourite game character of all time is. IMPORTANT: Attach the...
  5. T

    Desktop pc for scientific computaion and visualization.

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: Scientific (CFD) computation and visualisation. Applications –...
  6. B

    A Gaming Rig for 70-85K in Mumbai Urgent!

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: Need to play latest games and Video and Image Editing (Not too...
  7. U

    Need PC Configuration with in 50k Budget

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: Home purpose downloading movies, play games like COD...
  8. S

    GTX 1070,LGA 1511 build

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans:All AAA gaming titles. 2. What is your overall budget? If...
  9. lywyre

    [Req] Very Basic HTPC

    Looking for a combo Motherboard+Proc that is very basic and low on power with DD3 Ram and HDMI out. Will be using existing hardware 1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be...
  10. M

    135,000 Rs Gaming Rig with Gtx 1080 Suggestions

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: Witcher 3 2. What is your overall budget? If you can extend...
  11. gohan89

    Suggest gaming build for 85-90k

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans:Gaming. 2. What is your overall budget? If you can extend a...
  12. R

    Looking for a Mobo / Processor recommendation

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: Chrome; Photoshop - upto 2GB files 2. What is your overall...
  13. Mehul Chauhan

    Gaming Rig under 45k, need to buy tomorrow.

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: Gaming 2. What is your overall budget? If you can extend a...
  14. A

    Gaming + Hackintosh Rig

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: Main requirement is it should be able to run Mac...
  15. P

    Gaming pc under 20k

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be ex act. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans:gta v, rise of tomb rider, cod ghosts, cod advanced warfare...
  16. V

    Reusing parts from Alienware X51 to new PC

    Hi, Am planning to build a new PC and re-use parts of my existing Alienware PC till they last. Mainly looking at GPU and power supply first and then CPU/MBD. I wanted to ask if I move the HDD will it just be plug and play in the new config or do I need to reinstall OS (new copy?) 1. What...
  17. Zangetsu

    Need Config within 5.5k

    Hi Friends, My friend needs a config to be build for a CyberCafe. 1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.')...
  18. B

    New gaming PC for 40k - minus monitor and GPU

    Sorry, I am typing this on my mobile, so formatting might be a bit off. Secondly, I have been away from the gaming scene for the last 5 months, so ignore my ignorance :p 1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? Ans: Primary purpose is...
  19. ssk_the_gr8

    GFX card and SMPS suggestions

    This is for a friend. Please give suggestions as he has no gfx card right now and zebronics economy 450W which would definitely need replacement. 1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will...
  20. O

    Kindly suggest me a PC build for Gaming and Video Editing

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: I will be using the computer for gaming and video editing...
Top Bottom