mention

  1. 007

    Multimedia image/video processing and casual gaming rig for 1L

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: Mainly image processing and video editing like Photoshop...
  2. S

    PC within 50K

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: Graphic related work and mid to high graphics games, doom 2015...
  3. Ricky

    Mini Pc as desktop

    Hi, I am looking for some mini ultra cheap pc for desktop, want something where I can install Linux mint or something and connect keyboard+mouse+Monitor for internet surfing and office documents editing. Nothing more. Budget is real low as I was looking into Android PCs (4-5K),however, I...
  4. RCuber

    50K PC Upgrade for Gaming/Streaming - CPU+ RAM + MOBO

    I want to upgrade my 6 yr old PC and only need CPU + RAM + MOBO. Current Config Intel i5 2400 Intel DH67BL (lol) GSkill Ripjaw 4x2 RAM CM 212 evo Rest Zotac GTX 970 Extreme Edition Benq XL2411Z (144Hz) Case CM Elite 430 Samsung 850 250 gig SSD Asus Xonar Essence ST (PCI) Seasonic M12II-750...
  5. A

    Another "Need Suggestion" thread for IEMs around ~7k

    1.What is your budget? Ans: Rs 7000 (+/- 1000) 2.What is your need for buying headphone? ( like Dj/ gaming/for mobile phone…. etc) Ans: Music. 3. What kind of Headphone do you require? Ans: In ear Monitor 4.What is your source? (like Laptop /cd player/mobile phone…etc(please specify the...
  6. CHALLENGER

    Help to Build New PC - Budjet 1.25L

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: image / video editing / gaming 2. What is your overall budget...
  7. L

    Workstation Build - 1L budget

    Workstation Build - 1.2L budget 1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: Sketchup, 3Dsmax,GPU & CPU...
  8. V

    Need a new PC with good specs

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans:The main purpose of the computer would be for some programming...
  9. wakkun

    I need a new budget build (25~28K)

    Hello guys I'm currently planning to get a new Desktop for myself in college. Some thing simple but effective. Please help me out. 1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be...
  10. ankush28

    Budget PC for programming and mild gaming

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: Home PC Linux(debian or ubuntu) : Python programming on...
  11. D

    Help me buy a PC

    Hey folks.. I'm planning to get a new PC in next couple of months. Please suggest me a config. 1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications...
  12. Mehul Chauhan

    Please Suggest a Gaming rig for friend.

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: Gaming 2. What is your overall budget? If you can extend a...
  13. S

    Need High Performance System

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: Will be used by me for Android Programming, iOS Programming...
  14. S

    Need a gaming rig ~ 30K

    Now I know I won't get a gaming rig within 30K budget. That's why I have planned to build the PC first and then buy the graphics card after saving up more money. 1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or...
  15. K

    80k Budget for a Powerful System for Testing

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: Will Install VMWARE, and will install several instance of...
  16. annindyadas

    Rebuilding old Gaming pc

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: will be running multiple virtual systems, source code...
  17. S

    Gaming PC within 30K

    Hello guys i am from kolkata and want a budget gaming pc within 30K. So please guide me. 1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? Ans: Want to use it for games till 2015 and a few newly released ones of 2016. 2. What is your overall...
  18. mastersquall

    upgrading my old pc

    Hi guys, i have this config AMDPhenomII940BlackEdition BiostarTA790GXBE 8GB RAM msi r6950 twin frozr ii Coolermaster Silentpro 500w Samsung2033 now i am facing issue where my montior start showing no display and my USB keyboard and mouse light goes away so after trying to fix it . i finally...
  19. S

    Need PC - 1L budget - Minimum 5 years future proofing

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: My work involves everything, from compiling heaviest of source...
  20. Mizanurification

    Need Help With Upgrade (Budget 50k)

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: Gaming at 1080p (Dont need 4k) (Battlefield 1, GoW 4, Forza...
Top Bottom