Xenforo Feedback Thread

Discussion in 'Rules and Announcements' started by Raaabo, May 1, 2017.

  1. TheSloth

    TheSloth Don't ban me,pleash (G_G)

    Joined:
    May 24, 2012
    Messages:
    1,279
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Bed
    may be they were just messing with you by giving half of the mod access, this all could be just a joke, bruh
     
  2. Flash

    Flash Agent of Speed

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    4,882
    Likes Received:
    89
    Trophy Points:
    48
    Location:
    <Classified>
    Anybody know how to post contents in a table?
    The option was there in old TDF.
     
  3. meetdilip

    meetdilip Computer Addict

    Joined:
    Apr 22, 2009
    Messages:
    1,031
    Likes Received:
    43
    Trophy Points:
    48
    There is some addon for xenforo which adds this. A different editor, maybe. Or, you can simply use online service which allows you to take out table as HTML.
     
  4. SaiyanGoku

    SaiyanGoku kamehameha!! Staff Member

    Joined:
    Sep 3, 2012
    Messages:
    8,206
    Likes Received:
    236
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Hyderabad/Raipur
    Tables aren't available. Some xenforo plugin needs to be added to the forum for that functionality.
     
  5. sohan_92

    sohan_92 Active Member

    Joined:
    May 11, 2013
    Messages:
    409
    Likes Received:
    51
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Bhubaneswar
    Please fix the table BBCode issue. It is really annoying in writing list order.
     
  6. meetdilip

    meetdilip Computer Addict

    Joined:
    Apr 22, 2009
    Messages:
    1,031
    Likes Received:
    43
    Trophy Points:
    48
    Xenforo 2.0 will be out very soon. Looks like we will have to go through another software change.
     
  7. Flash

    Flash Agent of Speed

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    4,882
    Likes Received:
    89
    Trophy Points:
    48
    Location:
    <Classified>
    Please add few more themes.:emoji_bow:
     
  8. TheSloth

    TheSloth Don't ban me,pleash (G_G)

    Joined:
    May 24, 2012
    Messages:
    1,279
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Bed
    Why there isn't any Report button in Tapatalk app. Or I just don't know?
     
    sling-shot and billubakra like this.
  9. Flash

    Flash Agent of Speed

    Joined:
    Jul 18, 2010
    Messages:
    4,882
    Likes Received:
    89
    Trophy Points:
    48
    Location:
    <Classified>
    Whatsapp kind of emoji's under "smilies" tab kind of appear big, when compared to the old digit ones.
     
  10. bssunilreddy

    bssunilreddy Witcher Staff Member

    Joined:
    Apr 5, 2004
    Messages:
    12,840
    Likes Received:
    758
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Hyderabad
    A major Overhaul of the forum coming up...
     
    johnjoyjoe1979, topgear and Flash like this.
  11. meetdilip

    meetdilip Computer Addict

    Joined:
    Apr 22, 2009
    Messages:
    1,031
    Likes Received:
    43
    Trophy Points:
    48
  12. sling-shot

    sling-shot Well-Known Member

    Joined:
    Jun 10, 2012
    Messages:
    1,129
    Likes Received:
    36
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Wanderlust
    Hope we get back the ability to report posts from within Tapatalk.
     
  13. sling-shot

    sling-shot Well-Known Member

    Joined:
    Jun 10, 2012
    Messages:
    1,129
    Likes Received:
    36
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Wanderlust
    From some internet search I did just now, it could be a setting to be changed by this forum's administrator.
     
  14. karthik99387

    karthik99387 New Member

    Joined:
    Apr 16, 2013
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    any irc like interface that can be integrated in here?
     
  15. bssunilreddy

    bssunilreddy Witcher Staff Member

    Joined:
    Apr 5, 2004
    Messages:
    12,840
    Likes Received:
    758
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Hyderabad
    I am not able to login using Authy codes. Even resetting the app also does not help at all. Please help me in this regard Raabo.
     
  16. topgear_1

    topgear_1 New Member

    Joined:
    Jan 28, 2018
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi,

    topgear here.

    I've been facing the same login issue with authy two step verification codes - created a new account just to tell this ( tried contact option yesterday but got no reply ). Any way to login into my original account ?

    If possible disable two step authentication of my original account.
     
    Last edited: Jan 28, 2018
  17. bssunilreddy

    bssunilreddy Witcher Staff Member

    Joined:
    Apr 5, 2004
    Messages:
    12,840
    Likes Received:
    758
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Hyderabad
    Have you resolved the problem?
    For me it is still not resolved.
    I am logging in via email codes only.
     
  18. SaiyanGoku

    SaiyanGoku kamehameha!! Staff Member

    Joined:
    Sep 3, 2012
    Messages:
    8,206
    Likes Received:
    236
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Hyderabad/Raipur
    Input the code which is shown in authentication app and press submit after it changes to something else. I think it is some algorithm related issue (out of sync maybe).
     
  19. bssunilreddy

    bssunilreddy Witcher Staff Member

    Joined:
    Apr 5, 2004
    Messages:
    12,840
    Likes Received:
    758
    Trophy Points:
    113
    Location:
    Hyderabad
    Have you resolved the problem of Authy Codes for logging into Digit Forum?
     

Share This Page