Unable to hear sounds in redhat 9

Discussion in 'Open Source' started by cybershastri, Nov 19, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. cybershastri

    cybershastri New Member

    Joined:
    Nov 19, 2004
    Messages:
    110
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mangalore
    Hello Reader,

    I have installed redhat 9 on my system. it detects the onboard sound on the motherboart Asus A7V8X-X. I have Artis 4.1 channel speakers which has a "auto shut-off if idle" feature. When i am listning to the music in RedHat 9 i stop getting sound when the speakers auto shutoff. The speakers simply dosent detect that the music is being played. This problem also occurs in Fedora Core. While in Suse 9.1 all works fine. In windows XP also there is no problem. If the speakers is off it gets on when any sound is played.
    Please help me. Please guide me in detail as i am new to linux.
    Thanks,
     
  2. OP
    OP
    cybershastri

    cybershastri New Member

    Joined:
    Nov 19, 2004
    Messages:
    110
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mangalore
    I solved the problem by installing latest drivers.
    I want to remove this topic from the forum. Now how do i do this?
    Thankyou.
     
  3. tuxfan

    tuxfan New Member

    Joined:
    Feb 4, 2004
    Messages:
    2,653
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mumbai
    Just PM some admin with the link of this thread and tell them to lock it. :)
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page