Problem with yahoo messenger

Discussion in 'QnA (read only)' started by Him007, Sep 30, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Him007

    Him007 New Member

    Joined:
    Feb 4, 2006
    Messages:
    167
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    India
    Hi All,
    My problem seems very typical, whenever I use yahoo messenger I get the messege that "You have signed off bcz you signed in on a different computer or device". This problem I am facing for last 15 days.
    I thought myself may be prob wd messenger, went to cybercafe their again same problem.
    One thing more when I use meebo, able to log in w/o any prob.
    My freinds says in their messenger I am 24 hrs online......... :(
    Plz help me,,,,
    Himanshu
     
  2. Third Eye

    Third Eye gooby pls

    Joined:
    Apr 2, 2006
    Messages:
    4,293
    Likes Received:
    58
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Not very far from you
    Maybe someone knew your password and then he uses Yahoo Messenger with your ID.

    Strange Problem !
     
    Last edited: Sep 30, 2006
  3. OP
    OP
    Him007

    Him007 New Member

    Joined:
    Feb 4, 2006
    Messages:
    167
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    India
    No, I have changed my password recently.
    __________
    help me plz
     
    Last edited: Sep 30, 2006
  4. QwertyManiac

    QwertyManiac Commander in Chief

    Joined:
    Jul 17, 2005
    Messages:
    6,656
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    0
    Yes, some one else has hacked it it seems, contact yahoo support.
     
  5. vikasg03

    vikasg03 New Member

    Joined:
    Oct 8, 2005
    Messages:
    184
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Dubai
    I also face same problem some times but all the times i think reason is--> if we can close msnger without signout ,then other person watch our status online for few more minutes . I practically test this thing. I also got the first one error " already connected to another pc" few times but cannot find out the reason. No change to hack password,definately,as my password length=20 digit. and use only in home. Do one thing. login to msnger and reset ur pc,means without signout and without proper shut down just reset ok. now again login to yahoo msnger. definately you got both errors otherwise not.
    vikas
     
  6. OP
    OP
    Him007

    Him007 New Member

    Joined:
    Feb 4, 2006
    Messages:
    167
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    India
    Hey Vikas,
    How is it possible that I can login in the yahoo messenger? If I am able to log in, then my problem would be rectified.
    Using meebo I am able to log in w/o getting any messege, this is not password hacking problem it seems.
    Need help...........
    Himanshu
    __________
    any suggestions?????
     
    Last edited: Oct 1, 2006
  7. gursimran_2006

    gursimran_2006 New Member

    Joined:
    Sep 26, 2006
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    In ur Dreams
    sign up for a new id !!! if again there is a problem download an old yahoo messanger if gain there is a problem then forget yahoo and use MSN
     
  8. OP
    OP
    Him007

    Him007 New Member

    Joined:
    Feb 4, 2006
    Messages:
    167
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    India
    good solution!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, but still i am wating for my problem to be troubleshoted!!!!!
     
  9. OP
    OP
    Him007

    Him007 New Member

    Joined:
    Feb 4, 2006
    Messages:
    167
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    India
    Nobody is there to help me out :(
     
  10. din

    din Tribal Boy

    Joined:
    Jun 30, 2004
    Messages:
    1,705
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Cochin , Kerala
    LOL , very nice solution ! Man, for some the yahoo id will be very important, like a lot of contacts added, then the name they chose etc. So changing id or changing messenger itself does not answer his problem.

    Anyway regarding the problem.

    One of my friends had the same problem. It may be coz of some hacker, but most of the time it is not. Try logging into yahoo site (through browser), change your password there again and try mesenger or try from some other messenger client (like GAIM / Miranda etc)

    If nothing works, contact Yahoo Support with all details, sometimes you may not even get a reply, but they solve the problem in most cases.
     
  11. satyamy

    satyamy Alive Again...

    Joined:
    May 20, 2005
    Messages:
    1,665
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mumbai
    simple just uninstall & reinstall ur Yahoo Messenger
    & which internet u use
    this same prob cause me 2-3 times when i use my areas cyber cafe to surf their net was very slow
    this also happen due to auto. disconnetion & reconnection of internet
     
  12. OP
    OP
    Him007

    Him007 New Member

    Joined:
    Feb 4, 2006
    Messages:
    167
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    India
    Hey Din,
    u r right, I am using dedicated line of 1mbps connection, so speed is not a problem.
    I had written the mail to yahoo support team 4 days back, still waiting for their response.

    regards,
    Himanshu
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page