How to.......Website?

Discussion in 'QnA (read only)' started by satyamy, Sep 27, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. satyamy

    satyamy Alive Again...

    Joined:
    May 20, 2005
    Messages:
    1,665
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mumbai
    Do anyone know
    How to add Google Search Box or Web Search Option in a Website......?
     
  2. drgrudge

    drgrudge Another Brick in the Wall

    Joined:
    Jul 21, 2004
    Messages:
    3,026
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Dubai/Chennai
    For Google search you need to have AdSense account. There are other ways to add search but it's good if you apply for AdSense.
     
  3. Anand_RF

    Anand_RF New Member

    Joined:
    Jan 23, 2006
    Messages:
    183
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Uranus
  4. OP
    OP
    satyamy

    satyamy Alive Again...

    Joined:
    May 20, 2005
    Messages:
    1,665
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mumbai
    Thanks a Lot Friends........:D
     
  5. drgrudge

    drgrudge Another Brick in the Wall

    Joined:
    Jul 21, 2004
    Messages:
    3,026
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Dubai/Chennai
    That's great. I din't know that they offer w/o AdSense account. Anyway apply thro' AdSense you get paid for ppl clicking on sponsored links.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page