1Mbps baby!!!!

Discussion in 'Chit-Chat' started by desiibond, Jul 18, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. desiibond

    desiibond Bond, Desi Bond!

    Joined:
    Oct 9, 2007
    Messages:
    9,754
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bangalore
    Finally, 1Mbps is activated :)

    [​IMG]
     
  2. Liverpool_fan

    Liverpool_fan Sami Hyypiä, LFC legend

    Joined:
    Jun 19, 2007
    Messages:
    2,209
    Likes Received:
    26
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Нью-Дели
    ^ ^ ^
    What plan?
     
  3. a_k_s_h_a_y

    a_k_s_h_a_y Dreaming

    Joined:
    May 22, 2007
    Messages:
    2,505
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    38
    Location:
    bangalore
    What plan come again ?!!
     
  4. Rural Terror

    Rural Terror New Member

    Joined:
    Jul 6, 2008
    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    just give me 768kbps upload. :| i don't fu(kin care about the download speed. :(
     
  5. paroh

    paroh Member

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Messages:
    850
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    @desiibond is there is any FUP (FAIR USAGE POLICY crap) in ur 1Mbps if yes how much before ur speed gets the half of the total speed that is 512Kbps.

    And what actual download and upload speed u are getting while downloading and uploading the file?

    And wht about the SNR margin and attenuation rate with the increase in speed ?

    @Happy to see that at least one member of digit forum moves to 1Mbps plan.
     
    Last edited: Jul 18, 2009
  6. Liverpool_fan

    Liverpool_fan Sami Hyypiä, LFC legend

    Joined:
    Jun 19, 2007
    Messages:
    2,209
    Likes Received:
    26
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Нью-Дели
    Keep dreaming. :grin:
     
  7. OP
    OP
    desiibond

    desiibond Bond, Desi Bond!

    Joined:
    Oct 9, 2007
    Messages:
    9,754
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bangalore
    my plan is 1Mbps unlimited full day. 1699 is the rental. :)

    FUP I think is 150Gb.
     
    Last edited: Jul 18, 2009
  8. Ethan_Hunt

    Ethan_Hunt New Member

    Joined:
    Jun 26, 2004
    Messages:
    5,219
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bombay, India
    Is this only for existing customers or new ones as well?
     
  9. SunnyChahal

    SunnyChahal ...

    Joined:
    Sep 26, 2007
    Messages:
    3,614
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    This is only for existing customers right now. Otherwise it's available for 2222/month.

    I had been called up Airtel a few days back regarding the introduction of their 2Mbps unlimited plan for 2999. I have applied for it but haven't got my speeds increased. Probably I'll get the speed increased by tomorrow.
    The 2Mbps unlimited plan is only for existing 1Mbps customers and 1Mbps at 1699 is only for existing 512K customers that too in selected areas.
    The rates of the 1Mbps will officially fall down to 1699 when 2Mbps unlimited for 2999 is officially launched nationwide. That will happen in one or two months time as told by the Airtel guy.

    @Desiibond You're not getting full speeds I guess. I usually get 1.2Mbps download and 500kbps upload speed.
     
  10. Rural Terror

    Rural Terror New Member

    Joined:
    Jul 6, 2008
    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    ^ never gonna happen. :lol:
     
  11. OP
    OP
    desiibond

    desiibond Bond, Desi Bond!

    Joined:
    Oct 9, 2007
    Messages:
    9,754
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bangalore
    @Sunny. Not a problem. :) from 384kbps up to 1Mbps.
     
  12. SunnyChahal

    SunnyChahal ...

    Joined:
    Sep 26, 2007
    Messages:
    3,614
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    What?

    Yeah, it's a big difference:D
     
  13. rhitwick

    rhitwick Democracy is a myth

    Joined:
    Apr 20, 2004
    Messages:
    2,862
    Likes Received:
    47
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Kolkata
    Dude I just visited Airtel site. Its gr8!!!
    Just check out the new plans.

    Day(6AM-10PM)-384Kbps, Night(10 PM-6 AM)-1Mbps @1099/-
    Day(6AM-10PM)-512Kbps, Night(10PM-6AM)-1Mbps** @1299/-
    1Mbps till 150 GB, 512 Kbps beyond 150 GB @1699/-
    2 Mbps till 150 GB, 1 Mbps beyond 150 GB @2499/-

    OOOOOOOOOOO.........

    I'm thinking about moving to 1099/- plan. Sufficient for me.
     
  14. Ethan_Hunt

    Ethan_Hunt New Member

    Joined:
    Jun 26, 2004
    Messages:
    5,219
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bombay, India
    Are these rates inclusive of taxes or not? Are the landline rental charges mandatory?
     
    Last edited: Jul 19, 2009
  15. SunnyChahal

    SunnyChahal ...

    Joined:
    Sep 26, 2007
    Messages:
    3,614
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Just saw the Airtel site. I think that customer care guy was too slow:D
     
  16. Rural Terror

    Rural Terror New Member

    Joined:
    Jul 6, 2008
    Messages:
    59
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Whats the upload? I'll move to Delhi and run a 24 hour server...:D
     
  17. SunnyChahal

    SunnyChahal ...

    Joined:
    Sep 26, 2007
    Messages:
    3,614
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
  18. OP
    OP
    desiibond

    desiibond Bond, Desi Bond!

    Joined:
    Oct 9, 2007
    Messages:
    9,754
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bangalore
    taxes extra!!
     
  19. Ethan_Hunt

    Ethan_Hunt New Member

    Joined:
    Jun 26, 2004
    Messages:
    5,219
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bombay, India
    F*ck! How much would that amount to? I see they have Rs.1,699 listed for the 1 Megs plan. So how much would it add upto? Also are there any landline rentals or just pay for how much you use?
     
  20. Liverpool_fan

    Liverpool_fan Sami Hyypiä, LFC legend

    Joined:
    Jun 19, 2007
    Messages:
    2,209
    Likes Received:
    26
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Нью-Дели
    I have 777 combo plan. Can I switch to this plan?
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page