win XP sp2

Discussion in 'Software Q&A' started by vandit, Aug 15, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. vandit

    vandit New Member

    Joined:
    May 31, 2005
    Messages:
    458
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    If I had a webcam u could have seen me, before you
    which programs/games/appelets shall i not be able to run after i may upgrade to win xp sp2( a little late though) ??? plz provide an exhaustive list...
     
  2. QwertyManiac

    QwertyManiac Commander in Chief

    Joined:
    Jul 17, 2005
    Messages:
    6,656
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    0
    Not really much, but almost all major ones now have SP2 support. Also you can run them via compatiblity which is inbuilt right (Win 2000)
     
  3. OP
    OP
    vandit

    vandit New Member

    Joined:
    May 31, 2005
    Messages:
    458
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    If I had a webcam u could have seen me, before you
    I m not talking abt the latest softwares but some earlier ones....i read somewhere that some progs. have a prob while sp2 is installed....i need a list of those....( is/was that fact true?)
     
  4. QwertyManiac

    QwertyManiac Commander in Chief

    Joined:
    Jul 17, 2005
    Messages:
    6,656
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    0
  5. OP
    OP
    vandit

    vandit New Member

    Joined:
    May 31, 2005
    Messages:
    458
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    If I had a webcam u could have seen me, before you
    che thanks!!!:eek:
     
  6. Ash_63

    Ash_63 New Member

    Joined:
    Aug 8, 2006
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    is xp sp2 patch available, other than windows update sight for upgrade, or download?
     
  7. QwertyManiac

    QwertyManiac Commander in Chief

    Joined:
    Jul 17, 2005
    Messages:
    6,656
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    0
    It was given in Digit a few times across the year ago. You can also order it from MS for the shipping price and also try download sites like Download.com or Softpedia.com maybe.
     
  8. OP
    OP
    vandit

    vandit New Member

    Joined:
    May 31, 2005
    Messages:
    458
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    If I had a webcam u could have seen me, before you
    ya got it from the older digit cds
     
  9. gauravgogiakavi

    gauravgogiakavi New Member

    Joined:
    Aug 11, 2006
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    TOP PF THE WORLD
    you'll not be able to run any game of convertix like tekken 3 , spiderman , etc.
     
  10. QwertyManiac

    QwertyManiac Commander in Chief

    Joined:
    Jul 17, 2005
    Messages:
    6,656
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    0
    Connectix you mean, that PS1 Emulator. Yes you can run it, there is a small SP2 patch for it to enable SP2 support.
     
  11. pops

    pops New Member

    Joined:
    Aug 11, 2006
    Messages:
    20
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    c:\con\lpt9
    I am not getting any incompatible issue for any program still now.

    Am much sure all the new softwares & games will must work fine. u can get SP2 from old DIGIT’s CD/DVD or download it from Microsoft website. But make sure u r NOT using pirated copy of Microsoft WindowsXP.
    After update (with SP2) your system’s stability will increase.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page