TUTORIAL: Remove ADs from New Yahoo! Messenger 8 Final !

Discussion in 'Tutorials' started by Vishal Gupta, Aug 1, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Vishal Gupta

    Vishal Gupta Microsoft MVP

    Joined:
    Jul 28, 2005
    Messages:
    5,173
    Likes Received:
    121
    Trophy Points:
    0
    Location:
    AskVG.com
    Last edited: Sep 23, 2007
  2. RCuber

    RCuber The Mighty Unkel!!! Staff Member

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    7,105
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    ಬೆಂಗಳೂರು (Bengaluru)
    cool tick!!!! worked :D thanks a lot vishal :D , REP points for you :)
     
    Last edited: Aug 1, 2006
  3. Pathik

    Pathik Google Bot

    Joined:
    Aug 28, 2005
    Messages:
    9,747
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    0
    thxu :))
     
  4. navjotjsingh

    navjotjsingh Active Member

    Joined:
    Feb 12, 2005
    Messages:
    1,924
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Delhi, India
    Can I write this on my blog...with your name intact....Cool Tip...! Worked for me!
     
  5. casanova

    casanova The Frozen Nova

    Joined:
    Sep 25, 2004
    Messages:
    1,641
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Trespasser in Virtual Land
    Another Cooool trick from vishal. Repped u and thx
     
  6. Rollercoaster

    Rollercoaster -The BlacKCoaT Operative-

    Joined:
    Mar 10, 2005
    Messages:
    1,206
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Dehradun, India
    tried the reg one.
    Works with ver 7.5 too :-D
     
  7. paul_007

    paul_007 New Member

    Joined:
    Jan 21, 2005
    Messages:
    801
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    earth
    very very good trick


    thnx a lot :)
     
  8. umast3

    umast3 New Member

    Joined:
    Aug 15, 2006
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    @ Vishal Gupta..

    What hex editor do u prefer sir??
     
  9. OP
    OP
    Vishal Gupta

    Vishal Gupta Microsoft MVP

    Joined:
    Jul 28, 2005
    Messages:
    5,173
    Likes Received:
    121
    Trophy Points:
    0
    Location:
    AskVG.com
  10. champ_rock

    champ_rock champ_rock

    Joined:
    Jun 15, 2005
    Messages:
    750
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Somewhere on the earth , near the equator
    dont know but the string 3981AC does not exist in my case.. 3981a0 exists though..
     
  11. OP
    OP
    Vishal Gupta

    Vishal Gupta Microsoft MVP

    Joined:
    Jul 28, 2005
    Messages:
    5,173
    Likes Received:
    121
    Trophy Points:
    0
    Location:
    AskVG.com
    ^^
    Didnt u get "Enabled" near it?
    If u can see the "Enabled" word, then simply change it to something else, I changed it to "disable". :D
     
  12. aadipa

    aadipa New Member

    Joined:
    Feb 12, 2004
    Messages:
    997
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Palghar, Mumbai
    Make sure you have YIM 8.0.0.683.
     
  13. ~It_is_Andrew~

    ~It_is_Andrew~ New Member

    Joined:
    Jul 16, 2006
    Messages:
    108
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Kolkata
    I have yahoo messenger 8.0.0.701 & i could not find the offset 3981AC.
    I tried to google but no luck.
    Can anyone please tell me what i have to do to remove the Big AD on yim main window?
     
  14. OP
    OP
    Vishal Gupta

    Vishal Gupta Microsoft MVP

    Joined:
    Jul 28, 2005
    Messages:
    5,173
    Likes Received:
    121
    Trophy Points:
    0
    Location:
    AskVG.com
    Here is the screenshot:

    [​IMG]

    I'm using XVI32, u can get it from here. :)
     
  15. champ_rock

    champ_rock champ_rock

    Joined:
    Jun 15, 2005
    Messages:
    750
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Somewhere on the earth , near the equator
    please see the following image..

    [​IMG]

    i am not able to find that value...
     
  16. OP
    OP
    Vishal Gupta

    Vishal Gupta Microsoft MVP

    Joined:
    Jul 28, 2005
    Messages:
    5,173
    Likes Received:
    121
    Trophy Points:
    0
    Location:
    AskVG.com
    It seems that u hv different version than mine!
    But if u see carefully, the "enabled" string is there in the 3rd line under the selected text in ur screenshot.
    So change it to ne text or change it to "disable" and then see the result. :grin:
     
  17. maximus999

    maximus999 New Member

    Joined:
    Mar 3, 2005
    Messages:
    85
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    For Yahoo Messenger Beta 8.0.701
    XVI32=>Address=>Goto=>Hexdecimal=>398190=>do the changes
    =>Save :D
    [​IMG]


    @ViShal......Thanx a lot man!!!:D
     
  18. ::.BLOOD!GOD.::

    ::.BLOOD!GOD.:: New Member

    Joined:
    Sep 12, 2006
    Messages:
    15
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    i'm a big fan of yours
     
  19. gxsaurav

    gxsaurav Guest

    Oh comon, why do u have to go so complex & use a hex editor

    I have been using a custom made registry file since Yahoo messenger 7 days

    just copy paste this code to notepad, & save as filename.reg..as a registry file, then simply import in your registry

     
  20. hemant_mathur

    hemant_mathur -- No Easter Eggs here --

    Joined:
    Apr 14, 2006
    Messages:
    945
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Front of my pc
    Thanx a lot
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page