some help needed on music format

Discussion in 'QnA (read only)' started by chirayu garg, Nov 20, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. chirayu garg

    chirayu garg New Member

    Joined:
    Nov 19, 2004
    Messages:
    106
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    GOA
    :roll:

    somebody please tell me how to convert mp3 format into WMA format.
    :lol:
     
  2. vysakh

    vysakh New Member

    Joined:
    Sep 1, 2004
    Messages:
    860
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Old trafford
    you need microsoft plus! for winXP for this purpose
    go to start--all programs--accessories---entertainment---plus MP3 converter
     
  3. pintooo15

    pintooo15 New Member

    Joined:
    Oct 14, 2004
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    how many times do you want to ask this question?
     
  4. beyondthegracefgod

    beyondthegracefgod New Member

    Joined:
    Oct 5, 2004
    Messages:
    94
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Southside of >Heaven<
    Tis one does it all :-http://dbpoweramp.com/
     
  5. SmoothCriminal

    SmoothCriminal New Member

    Joined:
    Mar 28, 2004
    Messages:
    331
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Chennai
    Huh.. This is real spam..
     
  6. xenkatesh

    xenkatesh Bewitched!

    Joined:
    Feb 7, 2004
    Messages:
    468
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    chennai
  7. a_to_z123

    a_to_z123 asia://india/ka/bangalore

    Joined:
    Nov 4, 2004
    Messages:
    288
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Bangalore, India
    What do you all biggies in here think about yourself. If someone doesn't know something, naturally he'll look upto you guys. And you're turning him down. So think before you act next. I really appreciate 'beyondthegracefgod' and 'vysakh' for their support. That's all. Bye!
     
  8. sreevirus

    sreevirus Certified Nutz

    Joined:
    Jan 11, 2004
    Messages:
    310
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    The 3rd rock from the sun
    and what r u doing?
    see, if u really think that the post is a spam, there is a small button called report, why cant u use that and keep it peaceful?
    atleast if u know if this topic was discussed earlier, u cud have adviced chirayu garg about the search function or cud have pointed out some links....nope, u guys wont do that and will just post this is spam... arent YOU spamming?

    btw chirayu garg,
    u can search for topics before u post because it is possible that it could have been discussed earlier.
    [​IMG]
    image copyright theraven and used with permission

    btw, ur question was discussed earlier and here's two links
    http://www.thinkdigit.com/forum/viewtopic.php?t=8686
    http://www.thinkdigit.com/forum/viewtopic.php?t=9189

    and yeah, u can use dbpoweramp and heres the link for the wma codec: http://www.dbpoweramp.com/codecs/dBpowerAMP-codec-wmav9.exe
     
  9. pintooo15

    pintooo15 New Member

    Joined:
    Oct 14, 2004
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    why the hell should we bother. read the stickies before you start posting.
     
  10. SmoothCriminal

    SmoothCriminal New Member

    Joined:
    Mar 28, 2004
    Messages:
    331
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Chennai
    WELL. Dudes.. I called it a SPAM.. i do so even now.. Did u people see what he has done? He has made two threads on the same topic & same question under the Q&A Section.. Here's the link to the other thread..! There's nuthing wrong in calling it SPAM..

    http://www.thinkdigit.com/forum/viewtopic.php?t=10289

    Infact I had answered his Qn there..
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page