Problem with New Download

Discussion in 'Internet & WWW' started by keves2002, Aug 11, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. keves2002

    keves2002 Guest

    hi,

    when ever i download some thing new , it disaapears from my system on restart, i dont have any probrem with the programmes, which is already installed, even i am able to download new softwares , but once the pc restarts, it get disappeared , why its happening like this ? vat i have to do?

    looking forward to hear from u soon

    Thanx in Advance
    -keves-
     
  2. Pathik

    Pathik Google Bot

    Joined:
    Aug 28, 2005
    Messages:
    9,747
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    0
    wich browser/dl manager do u use to dload........ give details...
     
  3. OP
    OP
    keves2002

    keves2002 Guest

    Browser : IE, not using any Download Managers.
     
  4. thecyclone2k

    thecyclone2k New Member

    Joined:
    Jan 23, 2004
    Messages:
    333
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    www.solinweb.net
    Maybe the files aren't downloaded completely so, they are removed by default.
    Try some download manager like - getright!
     
  5. OP
    OP
    keves2002

    keves2002 Guest

    Even the download Managers geting disappered when restarts & This is not a new problem , means i use imesh for music , now when ever i need to download music , i have to download the imesh first [i am not able to keep the progamme in the sytem , even the folders created by the programme getting diappered], same happening 4 all programmes.
     
  6. Ishan

    Ishan New Member

    Joined:
    Jun 12, 2005
    Messages:
    366
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bharuch,Gujarat,India
    does it disappers if u copy it and paste it to some other place after download.


    it sounds like fake download(i.e u r downloading but not downloading..its magic..its magic!)..hahaha
     
    Last edited: Aug 11, 2006
  7. QwertyManiac

    QwertyManiac Commander in Chief

    Joined:
    Jul 17, 2005
    Messages:
    6,656
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    0
    I remember there being a similar thread like this long time ago where no software used to get installed no matter how hard the person tried, it was like auto system restore! No solution was found I think, cant find the thread either!
     
  8. Vyasram

    Vyasram The pWnster

    Joined:
    Oct 10, 2004
    Messages:
    841
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Karaikudi,TN
    seems like a virus
     
  9. OP
    OP
    keves2002

    keves2002 Guest

    Its happenes, even if i copy the folder to another location, simply, if i copy a .doc file from my external HDD its getting copied , but once i restarts the sytem it gets disappeared. if its a virus i dont have any problem with the softwares, which is already installed.
     
  10. QwertyManiac

    QwertyManiac Commander in Chief

    Joined:
    Jul 17, 2005
    Messages:
    6,656
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    0
    Reformat if you can :D
     
  11. kl_ravi

    kl_ravi New Member

    Joined:
    Dec 29, 2003
    Messages:
    247
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    ತುಮಕೂರು, ಕರ್ನಾಟಕ
    Let us see what softwares you are running. Post your Hijackthis log file here...
     
  12. Ramakrishnan

    Ramakrishnan The Researcher

    Joined:
    Mar 7, 2006
    Messages:
    1,154
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Mumbai
    it seems somebody may be playing a prank on you. probably somebody has installed some protection software without your knowledge. format it.
     
  13. OP
    OP
    keves2002

    keves2002 Guest

    @Ramakrishnan
    How can i know weather some one has installed protection software
    @kl_ravi
    How to take that logfile, please explain
    @QwertyManiac
    Formating is not possible as This is not my Sysytem

    Note : Lots of people are having access to This system.
     
  14. QwertyManiac

    QwertyManiac Commander in Chief

    Joined:
    Jul 17, 2005
    Messages:
    6,656
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    0
  15. OP
    OP
    keves2002

    keves2002 Guest

  16. QwertyManiac

    QwertyManiac Commander in Chief

    Joined:
    Jul 17, 2005
    Messages:
    6,656
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    0
    AArgh! You have Deep Freeze, I remember now, that was the problem for the earlier thread too! And you have a worm installed !

    Lol remove Deep Freeze or disable it and fix all the nasty and unwanted entris as suggested by Hijackthis.de and scan your comp more now!
     
  17. s18000rpm

    s18000rpm ಠ_ಠ

    Joined:
    Mar 1, 2006
    Messages:
    5,608
    Likes Received:
    87
    Trophy Points:
    48
    This happens in Sify I-Way browzing Centres.
    It has to be the deep freeze stuff.
     
  18. OP
    OP
    keves2002

    keves2002 Guest

    @QwertyManiac
    How can i Disable the Deep Freez
     
  19. QwertyManiac

    QwertyManiac Commander in Chief

    Joined:
    Jul 17, 2005
    Messages:
    6,656
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    0
    Dunno really, havent used. But whose comp is it anyway, maybe its a restriction forced there so that no one does any changes.

    http://www.faronics.com/faq/#2
    For Enable/Disable of Deep Freeze.
     
  20. kl_ravi

    kl_ravi New Member

    Joined:
    Dec 29, 2003
    Messages:
    247
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    ತುಮಕೂರು, ಕರ್ನಾಟಕ
    Just put a tick mark next to all entries identified as "nasty" in the hijackthis and click "fix checked".

    Google search and download a software called "killbox". Using it delete the following files.....

    C:\Program Files\Faronics\Deep Freeze\Install C-0\DF5Serv.exe
    C:\WINDOWS\system32\Files\SrL\microsoft.exe
    C:\Program Files\Faronics\Deep Freeze\Install C-0\_$Df\FrzState2k.exe
    C:\Program Files\TinaSoft\Easy Cafe Client\Guardit.exe
    C:\Program Files\RXToolBar\sfcont.dll
    C:\WINDOWS\SYSTEM32\LogonDll.dll

    You are running Norton Antivirus... You can try NoD32 or avast free both softwares have good virus/malware detection. use them to scan/clear unwanted files.

    Use Webroot spy sweeper or lavasoft adaware to remove suspiicious files.

    You may run "Services.msc" to stop some unwanted services like "ctfmon.exe" and others to free up some resources.

    Post your hijackthis log file once again (after completing above tasks) for an analysis....
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page