prince of persia: warriors within -installation error 0x80040707

Discussion in 'Software Q&A' started by go_gamez, Aug 17, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. go_gamez

    go_gamez New Member

    Joined:
    Apr 6, 2006
    Messages:
    417
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Location:
    navi mumbai
    i had played prince of persia..the two thrones on my..pc i like it a lot...and so gave a thought of playing ..the older warriors within...i got a 3 disc set...of the game
    when i start installing the game...after disk 1 ..it asks for disk..2 when i insert disk 2 ..setup continues for some time...and then the following error message appears :
    ------------------------------------------------------------------------
    error no :0x80040707
    description : DLL function call crashed :ISRT_Waltondialog

    setup will now terminate.
    ----------------------------------------------------------------------------

    i have even attached a screenshot of the error message...
    [​IMG]

    i want to know why is this error occuring...is it due to some problem with my pc or the cds ??and what is the solution of this problem...
    please help....

    note : i didnt post this thread in gamerz section cause i tht it was related to some software installation problem...!

    thanx in advance....please reply as soon as u can...
     
  2. QwertyManiac

    QwertyManiac Commander in Chief

    Joined:
    Jul 17, 2005
    Messages:
    6,656
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    0
  3. paul_007

    paul_007 New Member

    Joined:
    Jan 21, 2005
    Messages:
    801
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    earth
    this errors occurs mostly in pirated CDs just before changing to ur next CD(i know this cause i have faced this problem myself) , so the link given by qwerty wont help u,

    just do this:

    copy all the contents from all the CDs in a single folder in ur hard disk and install from there , i guarantee that it will work 100% :))
     
    Last edited: Aug 17, 2006
  4. OP
    OP
    go_gamez

    go_gamez New Member

    Joined:
    Apr 6, 2006
    Messages:
    417
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Location:
    navi mumbai
    ...first of all ..i have a set of 3 original cds..the only thing is ..they r quiete old as i got them from one of my friend...so i made *iso images of them and mounted them using power iso...and tried again installing..also ..i did a virus scan and found some trojan/ virus named ad.clicker..and deleted it...
    after that the game installed smoothly...
    thanx for u r help anywayz !!

    @MODS please close the thread ...cause problem solved !!
     
  5. paul_007

    paul_007 New Member

    Joined:
    Jan 21, 2005
    Messages:
    801
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    earth
    first of all... i HAVE NOT said that YOU ARE using pirated CDs :)), i am just telling about my experience.

    pls dont make iso , it wont help u , just do wat i said once, ur problem wud b solved , instead of making iso copy all the contents from all the CDs in a single folder in ur hard disk and then install
     
  6. OP
    OP
    go_gamez

    go_gamez New Member

    Joined:
    Apr 6, 2006
    Messages:
    417
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Location:
    navi mumbai
    @paul_007 the problem is already solved..long back..and i am enjoying the game...!! Prince of persia series just rocks !!!man i really love it !!
     
  7. EagerBeaver

    EagerBeaver New Member

    Joined:
    Aug 17, 2006
    Messages:
    112
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Same here, I just loves Prince Of Persia.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page