media center 2005 help pls!!

Discussion in 'QnA (read only)' started by prankzter, Nov 9, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. prankzter

    prankzter New Member

    Joined:
    Aug 13, 2004
    Messages:
    135
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Media center 2005 is a 2 cd installation and the problem is that when the setup asks for the cd2, even after inserting the cd, it asks for a particular file, which is in one of the .cab file in the cd but the setup is not able to read the cab file from the cd!!i tried this cd on my friends come and it gave me the same error....I tried to manually extract the files from the .cab file but it gives the message that there isin't sufficient disk space on my hard-disk even though i still have 30gb free!!However some files WERE extracted..but not all..and YES MY CD IS FREE FROM SCRATCHES!!!
     
  2. ShekharPalash

    ShekharPalash Web Entrepreneur

    Joined:
    Aug 4, 2004
    Messages:
    584
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bangalore
    looks like the media ur using is corrupted...

    if u purchased the CD legally from any store/microsoft ... get in tuch with MS Support... they replace the CD... it will take around.. 1 week.
     
  3. OP
    OP
    prankzter

    prankzter New Member

    Joined:
    Aug 13, 2004
    Messages:
    135
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    thats the problem mate, i got mine badly written from a local vendor!!
     
  4. theraven

    theraven Active Member

    Joined:
    May 5, 2004
    Messages:
    2,912
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    off to "never ever" land
    tsk tsk tsk
    piracy not allowed .... no one can help u m8
    get an orginal version
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page