Is this true regarding MS windows???

Discussion in 'Software Q&A' started by Andyiz, Mar 18, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Andyiz

    Andyiz New Member

    Joined:
    Sep 25, 2005
    Messages:
    173
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mumbai
    Any setup, be it windows media player setup or Any service pack or security updates when stored on a RW doesnt work well...

    How true is dat?????
     
  2. ilugd

    ilugd Beware of the innocent

    Joined:
    Dec 25, 2005
    Messages:
    1,009
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Do you mean a Rewritable CD. I have microsoft software on CDRWs and they work just fine
     
  3. mvishnu

    mvishnu New Member

    Joined:
    Feb 24, 2006
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Manipal
    it's - 1% (minus one percent) true.
     
  4. OP
    OP
    Andyiz

    Andyiz New Member

    Joined:
    Sep 25, 2005
    Messages:
    173
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mumbai
    reply

    ya meant CD RW's.
    I stil have this prblm, once i tried instaling Service pack from RW didnt work, then recently tried installing win media player with no luck
     
  5. mvishnu

    mvishnu New Member

    Joined:
    Feb 24, 2006
    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Manipal
    tha's may be becoz rw cds are more delicate than the other cds.
     
  6. ilugd

    ilugd Beware of the innocent

    Joined:
    Dec 25, 2005
    Messages:
    1,009
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Try copying the installer files to the HDD and then running it. If you get a crc err or are unable to copy, you will be able to pinpoint the problem. Personally i don't think that the media being a rw has anything to do with it. Doesn't seem logical
     
  7. ~Phenom~

    ~Phenom~ The No.1 Stupid

    Joined:
    May 17, 2005
    Messages:
    1,703
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    Location:
    CYBERYARD
    There is nothing like that.
    Your CDRW may be old / used many times and hence data may get corrupted.
     
  8. OP
    OP
    Andyiz

    Andyiz New Member

    Joined:
    Sep 25, 2005
    Messages:
    173
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mumbai
    Reply

    Already done this to no avail
     
  9. ilugd

    ilugd Beware of the innocent

    Joined:
    Dec 25, 2005
    Messages:
    1,009
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Didn;t quite get that. Were you able to copy or weren't you?
     
  10. logins

    logins New Member

    Joined:
    Mar 6, 2006
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    checkout the disc..it works fine here....
     
  11. Techie_Geek

    Techie_Geek New Member

    Joined:
    Jan 10, 2006
    Messages:
    139
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Before a PC of course!!!
    No frnd, absolutely no issue with MS software, gonnna be smthing to do with the rw
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page