CANT SEARCH ON DIGIT FORUM

Discussion in 'Internet & WWW' started by funkiguy_me, Nov 27, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. funkiguy_me

    funkiguy_me New Member

    Joined:
    Jan 2, 2004
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    thats another error that i recieved today while searching on the forum.
    and i think its internal php error.
    but phpbb was updated yesterday and y i m still recieving this error.
    :evil:
     
  2. [deXter]

    [deXter] New Member

    Joined:
    Dec 24, 2003
    Messages:
    180
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mumbai
    Lol, I dont know if saying this in this case is appropriate or not.. but:

    Why dont you use the Search feature? :D

    [​IMG]

    :D :p

    sorry, I just coudn't resist myself :)

    Anyways I did already post a reply to this. You are getting this error because you are searching for an extremly common term (like Windows). While searching, be more specific and you'll get the results you want.


    [​IMG]
    _________________
    Firefox
    Rediscover the web
     
  3. go4inet

    go4inet New Member

    Joined:
    Feb 18, 2004
    Messages:
    300
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Chennai
    Powered by phpBB 2.0.6 © 2001, 2002 phpBB Group

    The phpBB s not updated yet and the above statement shows it up !
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page