planning

  1. 007

    Multimedia image/video processing and casual gaming rig for 1L

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: Mainly image processing and video editing like Photoshop...
  2. B

    Gaming PC (Ryzen) Specs Advice Needed

    Hi Friends, I posted a thread regarding this few months back also- http://forum.digit.in/pc-components-configurations/199797-gaming-pc-specs-advice-needed.html Please ignore that and start from scratch because of Ryzen-...
  3. S

    PC within 50K

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: Graphic related work and mid to high graphics games, doom 2015...
  4. Ricky

    Mini Pc as desktop

    Hi, I am looking for some mini ultra cheap pc for desktop, want something where I can install Linux mint or something and connect keyboard+mouse+Monitor for internet surfing and office documents editing. Nothing more. Budget is real low as I was looking into Android PCs (4-5K),however, I...
  5. R

    Ultra Cheap PC for Firewall (No GFX or Monitor Needed)

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: As Dedicated Firewall (Pfsense Linux firewall 2. What is...
  6. RCuber

    50K PC Upgrade for Gaming/Streaming - CPU+ RAM + MOBO

    I want to upgrade my 6 yr old PC and only need CPU + RAM + MOBO. Current Config Intel i5 2400 Intel DH67BL (lol) GSkill Ripjaw 4x2 RAM CM 212 evo Rest Zotac GTX 970 Extreme Edition Benq XL2411Z (144Hz) Case CM Elite 430 Samsung 850 250 gig SSD Asus Xonar Essence ST (PCI) Seasonic M12II-750...
  7. CHALLENGER

    Help to Build New PC - Budjet 1.25L

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: image / video editing / gaming 2. What is your overall budget...
  8. L

    Workstation Build - 1L budget

    Workstation Build - 1.2L budget 1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: Sketchup, 3Dsmax,GPU & CPU...
  9. A_ashish_A

    Desktop upgrade query

    Hey guys. Need to upgrade my desktop. 1. What is the purpose of the upgrade? What all applications and games are you going to run? Ans: full hd 1080p gaming at ultra resolution. If possible UHD 4k gaming. 2. What is your overall budget? Ans: 65k.. Can extend it to 80k. 3...
  10. avichandana20000

    PC for 30 to 34k

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: Programming like Fortran, c,c++, VB & MS OFFICE. Some movie...
  11. anandharaja

    PC Under 30K

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: Pc will be used to watch movies, access the internet and play...
  12. B

    Gaming pc specs advice needed

    Hi Guys, I am planning to buy a gaming pc. 1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: Pc will be...
  13. wakkun

    I need a new budget build (25~28K)

    Hello guys I'm currently planning to get a new Desktop for myself in college. Some thing simple but effective. Please help me out. 1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be...
  14. D

    Help me buy a PC

    Hey folks.. I'm planning to get a new PC in next couple of months. Please suggest me a config. 1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications...
  15. A

    Gaming PC with budget of 60K approx

    Hi, please suggest me a PC build. Thank you 1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: CS GO , DOTA...
  16. S

    Spring 2018

    Hi, I am planning for Spring 2018. Which is the right Time to take GRE?
  17. T

    Looking to upgrade G Card.

    Hi all. I'm looking to upgrade my G Card, and i wonder if the folowing is the right choice, aka, will it work fine on my curent PC, perhaps a sugestion of some other Card? GIGABYTE Radeon RX 460 WINDFORCE OC 4GB GDDR5 128bit - GV-RX460WF2OC-4GD Price is about 120$-140$, which is also my price...
  18. V

    Planning to upgrade my PC, upto 50k

    This is my PC specs right now- CPU- FX 4100 GPU- Radeon HD 7850 2 GB RAM- Corsair Vengeance 4 GB PSU- Corsair VS 550 Case- Some random Cooler Master case Motherboard- Asus M5197 2.0 HDD- 1 TB something 1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you...
  19. S

    Need High Performance System

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: Will be used by me for Android Programming, iOS Programming...
  20. S

    Need a gaming rig ~ 30K

    Now I know I won't get a gaming rig within 30K budget. That's why I have planned to build the PC first and then buy the graphics card after saving up more money. 1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or...
Top Bottom