• CONTEST ALERT - Experience the power of DDR5 memory with Kingston Click for details

pc build

  1. kamble030

    Budget laptop for animation and illustration

    As I am just getting into animation and illustration, I am pretty much overwhelmed by the requirements of different rendering and illustration softwares like blender and SketchBook. Nowadays they require, 16 gigs of Ram and a dedicated graphic card no less than 4GB just to work fine. And the...
  2. S

    PC Build For Development and Gaming

    Hello Guys, I am building a new PC and I need some help in choosing parts. My budget is around 90k. I have already ordered some parts but my friend suggested that I might have a compatibility issue. Here are some of the parts I have ordered. CPU : AMD Ryzen 5 5600X Processor Board: Asus TUF...
  3. mobo

    AMD gaming PC, 80k

    Hi all. It's time to bite the bullet and buy a new system. Sure I could wait for 12nm Polaris, or for RAM prices to go down, or I could start gaming a couple of months early :) . 1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like...
  4. Ali Rizvi

    Building a pc for 1080p gaming in the future

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans:Im looking to play AAA games at 1080p and a smooth framerate in...
  5. C

    PC Config for a Programmer - Web + Android App Development

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: I am a developer. I would like to use it for Web Development...
  6. Atharva

    PC Config For Daily use and Light Gaming

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? Ans: CS:GO, Browsing, Multi-tasking 2. What is your overall budget? If you can extend a bit for a more balanced configuration, then mention this too. Ans: 50k-55k 3. Planning to overclock? Ans: No...
  7. Sai.Sharingan

    Ryzen 5 2600 pc suggestion

    1.What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans:Gaming and occasional editing work 2. What is your overall...
  8. TanveeK

    Ryzen 5 1600 build for 50,000 Rupees. Help a newbie!

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: Video editing & Gaming. I'm not a professional editor but I...
  9. H

    Need intel i5 or ryzen based equivalent PC suggestion

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: Gaming and Movies 2. What is your overall budget? If you can...
  10. ramaswamy ganapathy

    PC purchase date 16th April 2018 (birthday)

    So ive been asking a few thing about building essentials for my pc in the other sections of the forums, after a lot of asking around and research ive come up with a solution for buying myself a pc that will serve my purpose atleast temporarily (thanks to the gfx prices). i need validation and...
  11. M

    PC Build under 55K

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: AAA,MMOG,ARTS/MOBA games and Multitasking - ( 6 - 10 browser...
  12. D

    video editing pc

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: heavy video editing /little bit gaming-only gta 5 (open world...
  13. ashish0677

    entry level gaming pc under 25k

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: gaming and some pattering making CAD softwares 2. What is...
  14. S

    Planning To Build A New Pc Need Some Advice..

    Hello, I am planning to build a new pc and need your help.. I have already filtered out the components i need.. Ill be buying them from lamington road mumbai.. ill be using this pc for my seo/digital marketing work and occasional gaming mainly (gta, fifa, rome total war, farcry and other open...
  15. R

    Upgrading my old pc (50k Budget)

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: I want to run all the recent and upcoming games in 1080p...
  16. C

    Starting a YouTube Tech Channel and need your advise on what to make videos on

    Hey guys, I have recently started a tech channel on YouTube and have made two videos so far. The first being, a quick look at the Nexus 5x and the other being a $1000/₹90,000 Skylake|i5 R9 390 build. Here is the link to the PC Build : $1000 1080p Skylake i5 & R9 390 Gaming Build! -...
  17. R

    Upgrading Old PC for a budget 30k gaming pc

    My current PC configuration- CPU- Intel Pentium G630 2.70Ghz Motherboard- Gigabyte B75M-D3H Graphics Card- Sapphire HD 7700 Ram- Corsair 4gb DDR3 PSU- CoolerMaster 450W Hard drive- 250gb old HDD Monitor - LG LED 22MP55 its resolution is 1920x1080. Cabinet - I've attached the...
  18. M

    best pc build around 20k?

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: I’m going to use it for Ms office , to watch some...
  19. 9

    PC GAMING CONFIG FOR ABOUT Rs60,000

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? Ans: Gaming PC. Ill be running games like GTA 5, Fallout 4, Assassins Creed Syndicate 2. What is your overall budget? If you can extend a bit for a more balanced configuration, then mention this...
Top Bottom