ans

  1. jackal_79

    40 - 43 Inch FHD Smart TV For Home Use Within 53K

    Hi, Need some help on buying a smart tv. 1. Budget? Ans: Less than 55 K 2. Display type and size? Ans:Full HD Smart TV between 40 - 43 inch ( My viewing distance will be approx 6 feet) 3. Primary use of Tv/monitor? Ans:HD Movies, Channels, Sports,Youtube / Prime / Netflix 4. Ports...
  2. 007

    Multimedia image/video processing and casual gaming rig for 1L

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: Mainly image processing and video editing like Photoshop...
  3. S

    Powerful Development System

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: Android Development, Game Development (Unity, Unreal etc)...
  4. D

    Advice on building a strong gaming rig

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: I already own all COD games, Titanfall, Battlefield (3&4)...
  5. B

    Gaming PC (Ryzen) Specs Advice Needed

    Hi Friends, I posted a thread regarding this few months back also- http://forum.digit.in/pc-components-configurations/199797-gaming-pc-specs-advice-needed.html Please ignore that and start from scratch because of Ryzen-...
  6. S

    PC within 50K

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: Graphic related work and mid to high graphics games, doom 2015...
  7. Ricky

    Mini Pc as desktop

    Hi, I am looking for some mini ultra cheap pc for desktop, want something where I can install Linux mint or something and connect keyboard+mouse+Monitor for internet surfing and office documents editing. Nothing more. Budget is real low as I was looking into Android PCs (4-5K),however, I...
  8. RCuber

    50K PC Upgrade for Gaming/Streaming - CPU+ RAM + MOBO

    I want to upgrade my 6 yr old PC and only need CPU + RAM + MOBO. Current Config Intel i5 2400 Intel DH67BL (lol) GSkill Ripjaw 4x2 RAM CM 212 evo Rest Zotac GTX 970 Extreme Edition Benq XL2411Z (144Hz) Case CM Elite 430 Samsung 850 250 gig SSD Asus Xonar Essence ST (PCI) Seasonic M12II-750...
  9. A

    Another "Need Suggestion" thread for IEMs around ~7k

    1.What is your budget? Ans: Rs 7000 (+/- 1000) 2.What is your need for buying headphone? ( like Dj/ gaming/for mobile phone…. etc) Ans: Music. 3. What kind of Headphone do you require? Ans: In ear Monitor 4.What is your source? (like Laptop /cd player/mobile phone…etc(please specify the...
  10. X

    Looking to build a powerful pc - Some parts from America?

    Hi, Im looking to build a powerful work pc for back testing trading softwares and gaming. My cousin is coming from america, was just wondering what parts could he get for from there. (small which he could carry, graphic card? ) Note: Never ever bought a desktop. this is first time...
  11. CHALLENGER

    Help to Build New PC - Budjet 1.25L

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: image / video editing / gaming 2. What is your overall budget...
  12. L

    Workstation Build - 1L budget

    Workstation Build - 1.2L budget 1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: Sketchup, 3Dsmax,GPU & CPU...
  13. A_ashish_A

    Desktop upgrade query

    Hey guys. Need to upgrade my desktop. 1. What is the purpose of the upgrade? What all applications and games are you going to run? Ans: full hd 1080p gaming at ultra resolution. If possible UHD 4k gaming. 2. What is your overall budget? Ans: 65k.. Can extend it to 80k. 3...
  14. avichandana20000

    PC for 30 to 34k

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: Programming like Fortran, c,c++, VB & MS OFFICE. Some movie...
  15. R

    Kindly suggest good SSD for Lenovo G45-50 Laptop

    1. What is the purpose of the computer? What all applications Ans:Parent win 7/10 os and guest OS Kali Linux and 1or 2 light linux 2. What is your overall budget? . Ans: Cheapest possible, Don't need hight storage I guess 128gb will be more than enough (I got 4TB+ external storage)...
  16. falumittir

    New card around 15k

    1. What is the intended use for this graphic card ? Gaming or workstation work? (Name few Games or applications are you going to run) Ans: I am a FPS fan so any thing latest out there should run. 2. Which Power Supply do you have? (Be EXACT while naming the company and model) Ans: I think it's...
  17. anandharaja

    PC Under 30K

    1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: Pc will be used to watch movies, access the internet and play...
  18. B

    Gaming pc specs advice needed

    Hi Guys, I am planning to buy a gaming pc. 1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be exact. Which games? Which applications? Avoid the word 'et cetera.') Ans: Pc will be...
  19. wakkun

    I need a new budget build (25~28K)

    Hello guys I'm currently planning to get a new Desktop for myself in college. Some thing simple but effective. Please help me out. 1. What is the purpose of the computer? What all applications and games are you going to run? (Stupid answers like 'gaming' or 'office work' will not work. Be...
  20. TigerKing

    Laptop for engineering student below 45k

    Studying M.Tech Mechanical Engineering (Energy) Please suggest a good laptop. 1) What is your budget? (INR or USD) Ans - 45k 2) What size & weight consideration (if any) would you prefer? Ans - 15” 3) What are the primary tasks you will be performing with this notebook? Ans - ETAP, AUTOCAD...
Top Bottom