vista needed. urgently!!!

Discussion in 'Software Q&A' started by ashishmaheshwari, Aug 20, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ashishmaheshwari

    ashishmaheshwari New Member

    Joined:
    Aug 19, 2006
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    --------------------------------------------------------------------------------

    hi frnds,

    can u all plz tell me where i can windows vista.
    i m very exited to lay my hands on it.

    can u plz also tell tell if it runs on 915 chipset.
    and if it would run on my PC smoothly. my configuration is:-

    RAM - 512 MB
    Video Memory - 128 MB (Onboard)
    Processor - 2.93 GHz
    Hard Disk - 80 GB Sata

    thanx!!! very much in advance. plz reply soon!!!!!
     
  2. Anand_RF

    Anand_RF New Member

    Joined:
    Jan 23, 2006
    Messages:
    183
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Uranus
  3. Sonali jain

    Sonali jain New Member

    Joined:
    Aug 19, 2006
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Yes anand has correctly saying of configuration and vista has run on combo drives and we have a vista dvd
     
  4. Pathik

    Pathik Google Bot

    Joined:
    Aug 28, 2005
    Messages:
    9,747
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    0
    it shd work kool wit some of the visual effects (aero 1s) switched off.....
     
  5. d

    d New Member

    Joined:
    May 22, 2005
    Messages:
    196
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Chennai
    well, vista's not been commercially released so to get the beta version legally you have to be a member of Microsoft's developer network(MSDN) ...
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page