Suddenly my xplorer starts..???

Discussion in 'Software Q&A' started by saROMan, Oct 22, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. saROMan

    saROMan QA Juggler

    Joined:
    Aug 22, 2004
    Messages:
    801
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    format c: /s/u/x
    when ever i connect to INET .......after some time....suddenly my xplorer starts n take me to this page......its for Kaaza d/l
    Code:
    http://www.kpremium.com/?aid=cy&lid=pp
    i donno waz happned....is it some kinda Spywere????
     
  2. ShekharPalash

    ShekharPalash Web Entrepreneur

    Joined:
    Aug 4, 2004
    Messages:
    584
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bangalore
    SPYWARE!! remove spyware by SpyBot...

    do u hv kazaa installed... ?
     
  3. beyondthegracefgod

    beyondthegracefgod New Member

    Joined:
    Oct 5, 2004
    Messages:
    94
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Southside of >Heaven<
    Hey i dun think so tat>spybot wud help u coz it dint help me.
    Wat i did wuz d/c from the net scan with Ad-Aware.Still if tat site pops up u can list this site in Ad-aware block list or the spybot tea timer block list.
    I have edonkey and this ie window with tat page pops up.I stops for some days but turns up later.
    If u hate to compromise with ur p2p clint u gotta love this popup.
     
  4. ujjwal

    ujjwal New Member

    Joined:
    Dec 1, 2003
    Messages:
    780
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Well installing kazaa is a big mistake ... anyway run both spybot & adaware, after that try removing kazaa and get kazaa lite from somewhere, I can't give you the link, as its an illegal piece of software, but use google and www.filemirrors.com [​IMG]
     
  5. cooljeba

    cooljeba The Photoshop Guy

    Joined:
    Jun 30, 2004
    Messages:
    606
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    On Your monitor!
    dat's spyware for sure!!!

    just do what other frinends told u above :)

    ..:: peace ::..
    Jeba
     
  6. it_waaznt_me

    it_waaznt_me Coming back to life ..

    Joined:
    Nov 30, 2003
    Messages:
    2,023
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    38
    Location:
    A bit closer to heaven
    Please post your HijackThis Logfile for better assesment of your problem.
     
  7. xenkatesh

    xenkatesh Bewitched!

    Joined:
    Feb 7, 2004
    Messages:
    468
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    chennai
    Do It fast As he says (it wasnt me)
     
  8. beyondthegracefgod

    beyondthegracefgod New Member

    Joined:
    Oct 5, 2004
    Messages:
    94
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Southside of >Heaven<
    Hey there is nothing usual found with hijack this
    As i said this problem has started for me too ,again
    It starts onlu when edonkey is running.
    Any ways this is the log file
    Taken at the time the popup came.
    Logfile of HijackThis v1.98.2
    Scan saved at 3:51:47 PM, on 10/23/2004
    Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
    MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)

    Running processes:
    C:\WINDOWS\System32\smss.exe
    C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
    C:\WINDOWS\system32\services.exe
    C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
    C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe
    C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
    C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
    C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
    C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
    C:\WINDOWS\Explorer.EXE
    C:\WINDOWS\System32\tcpsvcs.exe
    C:\WINDOWS\System32\snmp.exe
    C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
    C:\Program Files\In2Cable\CMAAClient.exe
    C:\WINDOWS\System32\cisvc.exe
    C:\WINDOWS\system32\cidaemon.exe
    C:\WINDOWS\system32\cidaemon.exe
    C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
    C:\DOCUME~1\a.e\LOCALS~1\Temp\Rar$EX00.906\HijackThis.exe
    J:\Program Files\eDonkey2000\edonkey2000.exe

    O2 - BHO: Google Desktop Search Capture - {7c1ce531-09e9-4fc5-9803-1c2956615786} - C:\Program Files\Google\Google Desktop Search\GoogleDesktopIE.dll
    O4 - Startup: In2Cable Login.lnk = C:\Program Files\In2Cable\CMAAClient.exe
    O10 - Unknown file in Winsock LSP: c:\program files\google\google desktop search\googledesktopnetwork1.dll
    O10 - Unknown file in Winsock LSP: c:\program files\google\google desktop search\googledesktopnetwork1.dll
    O10 - Unknown file in Winsock LSP: c:\program files\google\google desktop search\googledesktopnetwork1.dll
    O10 - Unknown file in Winsock LSP: c:\program files\google\google desktop search\googledesktopnetwork1.dll
    O17 -
    The way i block it is using adaware site blocker.
    As soon as the xplore starts with this site adaware closes it.
    I have tried things like addind this site to nontusted site in internet options and reinstalling ie .even when ie was uninstalled this thing used to popup?!!!?!!!
    If u can give me a better option i wud b gr8.
     
  9. it_waaznt_me

    it_waaznt_me Coming back to life ..

    Joined:
    Nov 30, 2003
    Messages:
    2,023
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    38
    Location:
    A bit closer to heaven
    First the log is incomplete ..
    Second eDonkey invites lotta spywares.. Try using other p2p like Shareza ...
     
  10. OP
    OP
    saROMan

    saROMan QA Juggler

    Joined:
    Aug 22, 2004
    Messages:
    801
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    format c: /s/u/x
    ppl i donn have kazaa ......coz i am on dile up...2 nd Spy bot shows 6/7 diff threts..but none related to this.......3rd whats hijackthis LOG?????
     
  11. ShekharPalash

    ShekharPalash Web Entrepreneur

    Joined:
    Aug 4, 2004
    Messages:
    584
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bangalore
  12. rohit

    rohit New Member

    Joined:
    Apr 6, 2004
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    INDIA
  13. OP
    OP
    saROMan

    saROMan QA Juggler

    Joined:
    Aug 22, 2004
    Messages:
    801
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    format c: /s/u/x
    yah i hav flash get......v 1.65 .....:p
    so if its flash get how can i rem it?????
     
  14. OP
    OP
    saROMan

    saROMan QA Juggler

    Joined:
    Aug 22, 2004
    Messages:
    801
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    format c: /s/u/x
    ok...got it.......thx Google .........BTW if any 1 wanna remove this plz PM me........
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page