Samsung 2233 SW Problem (not with the monitor)

Discussion in 'Hardware Q&A' started by abhi_10_20, Sep 2, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. abhi_10_20

    abhi_10_20 Cool and Calm

    Joined:
    Jul 28, 2006
    Messages:
    426
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bangalore
    I introduced my newly bought monitor to my buddy, (P4, 3 GHz, 1 GB RAM, 128 MB ATI Raedon X300) but he didn't seem to even remotely take any interest, let alone impressing her. Ya, I know my graphics card's supposed to be put up in some museum, but can't he atleast show up his boot menu to her?

    I connected the monitor to my lappy, and the monitor's just working fabulously great. Seems quite obvious, but please lemme know if a better graphics card is direly needed or not.
     
  2. mumblehere

    mumblehere On The Game

    Joined:
    Jun 25, 2009
    Messages:
    67
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    im having p4 2.4 with 96 mb onboard with no gfx card, i get full HD resolution (not movies or games) without any probs.
     
  3. Arnab boss

    Arnab boss New Member

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    478
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Kolkata
    U should get a 9600 gt card.,,and a dvi cable to connect it with ur moniter...'

    Then u can feel it dude...'
     
  4. hell_storm2006

    hell_storm2006 New Member

    Joined:
    Aug 25, 2008
    Messages:
    587
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Kolkata, Nagpur, Pune
    Is this a new PC? :shock:

    Is your buddy a he or a she? :razz:
     
  5. OP
    OP
    abhi_10_20

    abhi_10_20 Cool and Calm

    Joined:
    Jul 28, 2006
    Messages:
    426
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bangalore
    Not at all a new PC. I said the monitor is new... :) and...the PC is a 'he'.

    Now, correct me if i am wrong. My card has a VGA slot. Now the monitor has a VGA slot and a DVI D slot.

    So, if I use the VGA cable provided to connect the card's VGA slot with the monitor's VGA slot.. it should work, right?

    Or, is there a thing which has DVI-D plug at one end and a VGA plug at the other which I am supposed to be using?
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page