1. Hi Guest
    We are running a survey about laptop service in India, and we'd love your inputs. Please help us improve the quality of laptop servicing, and if you've had any bad experiences, now is the time to be heard.
    Take the survey

Problem with Nero updating 6.3.2.5

Discussion in 'Software Q&A' started by Choto Cheeta, Nov 30, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Choto Cheeta

    Choto Cheeta Rebooting

    Joined:
    Aug 9, 2004
    Messages:
    6,202
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    0
    Location:
    220.225.82.33
    Problem with Nero updating

    Few month back I downloaded Nero Burning ROM 6.0.0.1 from the internet. As I had Nero 5.5.9.0 installed so the new version was running in demo mode. Now I bought a new writer, it had Nero OEM 6.0.0.20 bundled with it. When I run the installation from the disk it updated the 6.0.0.1 version to the 6.0.0.20. So when I open Nero smart start & before launching a burning application (Data disk, vcd, acd, etc) it gives an option to choose between Nero burning ROM & Nero express.

    But the problem comes when I updated it to Nero 6.3.2.5 (from digit vdv). After the update, Nero burning rom was missing from the smart start window & from the start menu. I couldn't able to start the burning rom. But in digit vdv it was written that this patch contains update for both the Burning rom & for the Nero Express. So what happened o the burning rom? How can I get it back?

    For making bootable CD I found Nero Burning ROM is best for me. As Nero express don't gives us the option to point out the boot image file location.

    So pls some body help me to slove this problem.
     
  2. saROMan

    saROMan QA Juggler

    Joined:
    Aug 22, 2004
    Messages:
    801
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    format c: /s/u/x
    Bro seems ur Nero has been corrupted ......do 1 thing go to ...
    ftp://ftp9.nero.com/attach/General-CleanTool.zip
    ...this is the cleaning tool for Nero..which removes all the traces from ur HDD ...then install nero again ..and use digit updates.....or else ..if it works fine without updates stick to ver 6.0.0.20
     
  3. klinux

    klinux New Member

    Joined:
    Sep 25, 2004
    Messages:
    625
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    if i am not mistaken , digit had 3-4 patches for different nero apps . try installing all the patches . if that doesnt help follow the above instructions .
     
  4. technoteen

    technoteen New Member

    Joined:
    Oct 9, 2004
    Messages:
    149
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Nagpur
    there is no problem with your nero
    its just that nero 6 oem does not have nero burning rom in it
    you have to use nero express
    if you want to use burning rom - you have to purchase Enterprise or Ultra or Personal edition from Ahead Software

    or google for the thing we cannot talk here
     
  5. tarey_g

    tarey_g Hanging, since 2004..

    Joined:
    Aug 21, 2004
    Messages:
    3,360
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    0
    Location:
    hanging..
    yes do it :wink:
     
  6. arnold

    arnold Member

    Joined:
    Dec 27, 2003
    Messages:
    95
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    India
    hey you guys, what do u all mean by that "or google for the thing we cannot talk here" ???????????????????

    can we talk about it personally ?

    then, technoteen, please let me know if i can PM you or not ???
     
  7. Santosh Halemani

    Santosh Halemani New Member

    Joined:
    Nov 16, 2004
    Messages:
    122
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Karnataka
    hi sourav
    i had nero6 and got the updates from digit and everything is working fine and do all the updates given in disk and u will get it done.And do not bother the above guys they r just too geeks to answer no novice!!!!!!!!!!! :wink:
     
  8. ShekharPalash

    ShekharPalash Web Entrepreneur

    Joined:
    Aug 4, 2004
    Messages:
    584
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bangalore
    Don't update..... !!! Just Install.....

    hmm.... dunno.... with updates given with DVD if u perform clean install, it installs.....

    so do this....

    if u having problem in updating ur previously installed nero then remove it and just install the update.... it will ask you for serial number, which for me worked from my OEM NERO....
     
  9. kaysquare

    kaysquare New Member

    Joined:
    Sep 2, 2004
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    E A C Dude!!
    The nero installer is the same for OEM or enterprise or whatever. But the programs to be installed will be determined by serial. if u have OEM License then the installer will not install nero burning rom.

    I too have the same prob here. I have a nero 6 OEM supplied with my samsung DVD burner. I miss nero burning rom a lot. :(

    Any way Nero Experss is easy to work with :wink:

    BTW anyone has worked with nero vision experss to author a DVD??.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page