Problem in detecting Web Cam!

Discussion in 'QnA (read only)' started by sabman, Aug 18, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sabman

    sabman New Member

    Joined:
    Feb 8, 2004
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i have a Creative Web Cam and i use windows Xp.....a few days bak whne i logged into yahoo messenger n started the webcam it said that it cldnt detect it .....i had to reinstall the drivers n software for it and only then it started detecting it ....but the problem now is that the problem repeats whenever i shut down .....and i hav to go through the process again n again ....is there any way to rectify it ?.....i thnk the problem is with the OS
     
  2. mariner

    mariner New Member

    Joined:
    Dec 21, 2003
    Messages:
    522
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    mumbai
  3. OP
    OP
    sabman

    sabman New Member

    Joined:
    Feb 8, 2004
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    gr8! thanx i will try it out !
     
  4. OP
    OP
    sabman

    sabman New Member

    Joined:
    Feb 8, 2004
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    well it didnt work out ....its not the problem just with yahoo messenger ......the webcam controller itself cant detect when i start my comp....i hav to install the drivers ,reboot it , n then restart for it to detect .....n hav to repeat the process everytime i start my comp....any solutions ppl ??
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page