How to create a CAB file

Discussion in 'Tutorials' started by qudra, Sep 21, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. qudra

    qudra New Member

    Joined:
    Oct 13, 2005
    Messages:
    22
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Hi friends. Plz help me

    I want to create a CAB file but I dont no how to do dat. For Eg: I want to make yahoo messengers exe file into CAB file so that I can integrate that created CAB file into my XP SP2 CD so that when I install XP yahoo msgr will also installed with it. coz only CAB files are executed while installing XP.

    Any one know this plz reply me soon. or any free s/w to d/l which create CAB file as user wants.

    Warm regards:
     
  2. dIgItaL_BrAt

    dIgItaL_BrAt New Member

    Joined:
    Jan 23, 2005
    Messages:
    1,135
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Start--->Run--->'iexpress' without the quotes
     
  3. knight17

    knight17 New Member

    Joined:
    Oct 16, 2005
    Messages:
    314
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Kerala
  4. blueshift

    blueshift Wise Old Crow

    Joined:
    Apr 17, 2005
    Messages:
    1,227
    Likes Received:
    17
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Inside the Pixel
  5. aku

    aku Gonna make it BiG

    Joined:
    Dec 30, 2004
    Messages:
    543
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Familiar with Java... SORRY POINTER NOT ALLOWED!!!
    simply install alphazip.. other methods r tricky, specially makecab method... hope it'll help u
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page