1. Hey Guest Did you know you can win an Honor 10 phone worth ₹33,000 and an additional ₹70,000 in paytm vouchers, just by replying to some threads and taking part in the discussions happening in the Honor Hub?

    What are you waiting for? Start commenting and start winning! Remember to read the instructions posted here.

    Dismiss Notice

HDDlife not working ??

Discussion in 'QnA (read only)' started by NagpurDaMunda, Mar 28, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. NagpurDaMunda

    NagpurDaMunda New Member

    Joined:
    Jul 15, 2005
    Messages:
    428
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    come on u know it
    hi pls help me to solve this problem

    when i run latest ver of hddlife i get this error ..any solutions to tackle this problem

    [​IMG]
     
  2. planetcall

    planetcall Indian by heart

    Joined:
    Nov 26, 2003
    Messages:
    343
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bangalore
    It may not be compatible with XP or maybe the installation is corrupt. Try uninstalling, removing the directories,install again and then run it.
     
  3. Ankur Gupta

    Ankur Gupta Wandering in time...

    Joined:
    Nov 7, 2004
    Messages:
    1,293
    Likes Received:
    11
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Delhi,India
    I get the same problem too after running the software for an hour it gives this error msg and shuts down.
    this must be an bug in the software itself.
    wait till an update comes out
     
  4. ::vicky::

    ::vicky:: New Member

    Joined:
    Feb 23, 2006
    Messages:
    306
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    0X4B7H
    try an older version
     
  5. yrana2002

    yrana2002 New Member

    Joined:
    Sep 23, 2005
    Messages:
    507
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    The Black Pearl
    HDD life is very much compatible with Windows xp. Just reinstall the software after uninstalling & doing a registry cleanup.

    Or else, the software setup file might be having some problem. Try downloading the setup file from a different source.
     
  6. gary4gar

    gary4gar GaurishSharma.com

    Joined:
    May 21, 2005
    Messages:
    4,094
    Likes Received:
    24
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Jaipur
    what bug in the latest ver. :shocked:
     
  7. digiFriend

    digiFriend New Member

    Joined:
    Mar 5, 2006
    Messages:
    266
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    please write your main problem briefly in subject line. so the surfer can know the problem from subject line
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page