Acronis Disk Director Query

Discussion in 'Software Q&A' started by s18000rpm, Nov 27, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. s18000rpm

    s18000rpm ಠ_ಠ

    Joined:
    Mar 1, 2006
    Messages:
    5,608
    Likes Received:
    87
    Trophy Points:
    48
    I installed this Acronis Disk Director 10 Demo Version fron a DVD.

    I tried to RESIZE the C: Drive in my HDD, whose Total size is 32.1GB, with 21.6 GB of Free Space.

    Now i want the drive so that the C: drive's size will be 12.04GB & the new drive's (unallocated space) size be 20.6GB.

    the Acronis Disk Director is able to (show) RESIZE the C: Drive to my specs., but it doesnt really do the Process.
    When i right click on "Unallocated Space" & select "Create Partition", it shows me a error==> "Acronis Disk Director Suite Failed to Create the Partition".
    [​IMG] [​IMG]
    Now is it because the demo version cant create that or something else.

    Can you guys recommend any other free "Partition Creating s/w".

    i'm desparate to create the new partition, as all the other partitions are almost FULL.
     
  2. Tech Geek

    Tech Geek Wise Old Owl

    Joined:
    Sep 21, 2006
    Messages:
    1,602
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Cyber Hell
    Partition Logic
     
  3. OP
    OP
    s18000rpm

    s18000rpm ಠ_ಠ

    Joined:
    Mar 1, 2006
    Messages:
    5,608
    Likes Received:
    87
    Trophy Points:
    48
    ^^ any other alternative, a bit easy to use for the begginers (like me).

    i found the Acronis easy but i dont wnat to spend Rs.2300 for one/RARE time usage.
     
  4. Tech Geek

    Tech Geek Wise Old Owl

    Joined:
    Sep 21, 2006
    Messages:
    1,602
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Cyber Hell
    Is there any difficulty in using that software???
     
  5. OP
    OP
    s18000rpm

    s18000rpm ಠ_ಠ

    Joined:
    Mar 1, 2006
    Messages:
    5,608
    Likes Received:
    87
    Trophy Points:
    48
    Yup, It just Hangs. It gives me an error, dont know what error(error msg screen goes off really FAST).

    I'm not able to use the mouse in Welcome Window (b'coz of this i'm not able to enter the setup).

    & i also tried burning that Image to another disk, but same result. (i downloaded two times & tested)

    I used Sonic Record Now to burn the IMAGE onto a CD.
     
  6. eddie

    eddie El mooooo

    Joined:
    Jan 26, 2006
    Messages:
    1,414
    Likes Received:
    14
    Trophy Points:
    0
    Location:
    India
    That is exactly the reason. Demo version cannot create anything. Demo means demo :)

    Anyways, you can look at gparted live CD or SwissKnife. Both are good but nothing beats Acronis in terms of user friendliness.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page