youtube problem please help.

Discussion in 'Hardware Q&A' started by quan chi, Aug 8, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. quan chi

    quan chi mortal kombat

    Joined:
    Jul 20, 2006
    Messages:
    1,888
    Likes Received:
    19
    Trophy Points:
    38
    allright guys i dont understand i am facing this problem from yesterday night.

    in youtube the video usually starts within 3-4 seconds after i open it.and goes on for about 23-50 seconds before the first lag or the loading then again it goes smooth.

    but from yesterday night it started behaving in strange manner.sometimes the video plays ok and goes without any lag upto 6 minutes (in a 10minute video file).
    then it faces such a lag that i have to wait almost 30 seconds to load.

    then it plays for 5-6 seconds(instead of regular 30 seconds play or 5-6 minutes play) and again lags.

    duringl this problem this icon blinks.sometimes it glows or sometime it fades [​IMG] [​IMG]

    now guys i want to know whose problem or what problem is this is it the problem of the service provider.


    please help
     
  2. paroh

    paroh Member

    Joined:
    Jul 28, 2008
    Messages:
    850
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    This type of problem i also encounter with some video files on youtube and for other it works perfectly. I think there are some high priority given to some video as compare to others.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page