yahoo messenger problem

Discussion in 'Software Q&A' started by narangz, May 7, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. narangz

    narangz Web developer

    Joined:
    May 19, 2005
    Messages:
    1,010
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Paradise
    hi!
    i have a problem with yahoo messenger. i cannot add or delete contacts from yahoo mesenger. a message appears" the request has taken longer than expected." i tried all versions of yahoo mess. currently using 7.5 on windows xp sp2 with norton antivirus 2005. disabled windows firewall.
    please help.
     
  2. ilugd

    ilugd Beware of the innocent

    Joined:
    Dec 25, 2005
    Messages:
    1,009
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    what is your connection narang?
     
  3. OP
    OP
    narangz

    narangz Web developer

    Joined:
    May 19, 2005
    Messages:
    1,010
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Paradise
    I am using airtel gprs. thanks
     
  4. Vishal Gupta

    Vishal Gupta Microsoft MVP

    Joined:
    Jul 28, 2005
    Messages:
    5,173
    Likes Received:
    121
    Trophy Points:
    0
    Location:
    AskVG.com
    Problem seems to be related to slow net connection!
    Thats why its saying "the request has taken longer than expected"...
     
  5. harshad

    harshad New Member

    Joined:
    Oct 16, 2003
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    india
    Thats right......... slow internet connection........ better speed up dude
     
  6. deathvirus_me

    deathvirus_me New Member

    Joined:
    May 15, 2005
    Messages:
    1,838
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Kolkata, India
    Lol ... i don't think thats the problem of a slow conn. ..... something wrong with yahoo messenger itself ... i face the same problem .. i add using Trillian or Agile Messenger from my mobile and things are absolutely ok .... donno .. maybe my 234 kbps conn. is slow for Yahoo ...
     
  7. vandit

    vandit New Member

    Joined:
    May 31, 2005
    Messages:
    458
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    If I had a webcam u could have seen me, before you
    I was gettin the same prob in rediff bol with my dial up connection.... but yahoo messenger is workin fine ....and my connection speed is around 42 kbps...probably somethin wrong with yahoo messenger..... try redownloading it ...
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page