which screen recording software works on vista???

Discussion in 'Software Q&A' started by mayneu, Dec 29, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mayneu

    mayneu New Member

    Joined:
    Jan 17, 2005
    Messages:
    241
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bangalore
    hi guys, i wanna install a good screen recording software on vista. but i tried few softwares with no success.
    i was using my screen recorder in media centre OS. it was working perfect. but i couldnt record audio as i dont have a sound card.
    can anyone tell me which is teh best screen recording software in vista to use for recording video as well as audio... i need it soon. its not for illegal purpose.
    i am going to use it for education purpose pls.... waiting for ur response as soon as possible....
     
  2. gxsaurav

    gxsaurav Guest

    Snagit 8 works fine
     
  3. OP
    OP
    mayneu

    mayneu New Member

    Joined:
    Jan 17, 2005
    Messages:
    241
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bangalore
    ITS NOT SCREEN CAPTURE, ITS SCREEN RECORDING SOFTWARE I ASKED....

    SCREEN RECORDING...SCREEN RECORDING.... NOT CAPTURE...... OK???? GOT IT?
    I DONT KNOW WHY PEOPLE ALWAYS GIVE ME WRONG ANSWER FOR MY QUESTIONS....
    I NEED TO RECORD THE SCREEN ACTIVITY IN AVI OR MPG FORMAT..... VIDEO FILE NOT A IMAGE FILE OK???
     
  4. coolendra

    coolendra Neil is Here...

    Joined:
    Jun 18, 2005
    Messages:
    392
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    LALA LAND
    did u try Fraps ???....
     
  5. techtronic

    techtronic I Always Prefer 1080p

    Joined:
    May 22, 2006
    Messages:
    1,018
    Likes Received:
    13
    Trophy Points:
    0
    Why are you posting like a Spammer ?
     
  6. inindix

    inindix New Member

    Joined:
    Apr 1, 2009
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I think if your going to purchase your screen recording software... just check first the compatibility of the app on your system...


    _________________
    Contact Center
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page