Websites not opening - Microsoft, AVG

Discussion in 'Software Q&A' started by bippukt, Aug 11, 2009.

Tags:
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bippukt

    bippukt Member

    Joined:
    Jul 30, 2008
    Messages:
    482
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    I returned home to find a brand new BSNL 256 kbps net connection awaiting me, but I have run straight into a problem. I use AVG free 8.5 along with Spybot search and Destroy. But I cannot open the microsoft.com and avg.com websites! This also means that I can't update my AVG free anti-virus and can't upgrade my IE from 6 to IE8. I generally use mozilla firefox, but currently I can't get the sites to open with anything. I have already tried the following:

    -Run a full anti-virus scan (with old database because it can't be updated!)
    -Run a full system scan with Spybot S&D
    -Run a full system scan with Trojan Remover

    Nothing seems to help, although my PC is a bit faster. Please tell me how to fix it!
     
  2. Dark Core

    Dark Core Freak Beta 1

    Joined:
    Dec 13, 2008
    Messages:
    219
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Nagercoil
    ^^
    It's dude to a virus dude . . you need to update your Antivirus Signatures
    Goto www.majorgeeks.com and download offline updates, and then rescan your system . .
    -----------------------------------------
    Posted again:
    -----------------------------------------
    ^^
    It's dude to a virus dude . . you need to update your Antivirus Signatures
    Goto www.majorgeeks.com and download offline updates, and then rescan your system . .
     
    Last edited: Aug 11, 2009
  3. krishnandu.sarkar

    krishnandu.sarkar Simply a DIGITian

    Joined:
    Nov 13, 2007
    Messages:
    4,693
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Kolkata
    ^^He's rite. Its a virus prblm. Download offline update from any 2rd party site. Update ur antivirus and scan.
     
  4. OP
    OP
    bippukt

    bippukt Member

    Joined:
    Jul 30, 2008
    Messages:
    482
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    I also thought so, and my PC had also become noticeably slower and bogged down by strange bugs. Plus, I didn't like the XP build, so I reinstalled XP SP3 and it is all working like a charm. Thanks for your suggestions guys :)

    PC connected to net and not having AV+firewall = big trouble. Lesson learnt!
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page