1. Hey Guest Did you know you can win an Honor 10 phone worth ₹33,000 and an additional ₹70,000 in paytm vouchers, just by replying to some threads and taking part in the discussions happening in the Honor Hub?

    What are you waiting for? Start commenting and start winning! Remember to read the instructions posted here.

    Dismiss Notice

Strange Problem While installing SuSE Linux 9.1 Personal

Discussion in 'Open Source' started by krish, Sep 9, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. krish

    krish New Member

    Joined:
    Feb 13, 2004
    Messages:
    170
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Jaipur >> Mumbai >> Thane
    I've got a 14" Microtek monitor with Athlon 2400+ & A7V266-MX mobo. The problem is that while installing SuSE Linux 9.1 (which came in August's DVD), as soon as the first screen comes, in which it asks for the language after choosing manual installation, the display of the screen goes off with a vertical line in the middle of the screen and that too goes off after a fraction of second. When I switch the monitor off & on again, it again goes off. The monitor works fine otherwise in XP & redhat too. Please find the remedy.
     
  2. BONZI

    BONZI New Member

    Joined:
    Oct 7, 2003
    Messages:
    190
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Palakkad Kerala
    May be incompatible graphics card. Since you havent finished installing you will have to install in text mode. BTW suse has a lot of problems with hardware I recommend using redhat (fedora)
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page