1. Hey Guest Did you know you can win an Honor 10 phone worth ₹33,000 and an additional ₹70,000 in paytm vouchers, just by replying to some threads and taking part in the discussions happening in the Honor Hub?

    What are you waiting for? Start commenting and start winning! Remember to read the instructions posted here.

    Dismiss Notice

Overclocking of P4P800-VM

Discussion in 'QnA (read only)' started by demoninside, Aug 13, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. demoninside

    demoninside New Member

    Joined:
    May 20, 2004
    Messages:
    389
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    dehradun
    Hey buddie,
    do any one tell me can we over clock P4P800-VM cause FSB is fixed in it
    so if there any way to do it tell me
     
  2. technomodel

    technomodel New Member

    Joined:
    Dec 23, 2003
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    kolkata
    dont think u can oc much as ur mobo has onboard graphics and probably wont allow oc'ing. u can try resetting the motherboard jumpers to get a little bit more juice. another thing u can try is enable 'memory acceleration mode' under 'chipset configuration' in the 'advanced' menu of the bios setup. this invokes a feature of ur mother board similar to 'pat'(performance acceleration technology) availabe in higher intel chipsets like 875p.
     
  3. technomodel

    technomodel New Member

    Joined:
    Dec 23, 2003
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    kolkata
    but mind, pat is nothing similar to oc'ing. it just decreases the memory access timings by using abypass path.
     
  4. OP
    OP
    demoninside

    demoninside New Member

    Joined:
    May 20, 2004
    Messages:
    389
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    dehradun
    I m not using onboard though, having a AGP , nd then tell me some more about to OC it. cause memory map doesn`t works
     
  5. technomodel

    technomodel New Member

    Joined:
    Dec 23, 2003
    Messages:
    123
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    kolkata
    use softwares like clockgen or bios rev, use google to get them. and see if u can change vcore or ram latency. otherwise wait for somebody better informed about the board. anyway, boards with onboard graphics have never been known for their oc'ing capabilities, whether u use agpcard or not.
     
  6. OP
    OP
    demoninside

    demoninside New Member

    Joined:
    May 20, 2004
    Messages:
    389
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    dehradun
    Thankz any way technomodel
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page