Oops! This link appears to be broken

Discussion in 'QnA (read only)' started by MetalheadGautham, Aug 14, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. MetalheadGautham

    MetalheadGautham AFK

    Joined:
    Sep 7, 2007
    Messages:
    7,600
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mumbai
    I use OpenDNS and have BSNL H500 internet. Recently, I have been getting too many errors of the type in the title when I visit wikipedia or wordpress.com.

    Any idea what's the problem ? I am unable to continue blogging due to this problem recurring unexpectedly in the middle of something important.

    The problem appears and disappears randomly.
     
    Last edited: Aug 14, 2009
  2. Aspire

    Aspire New Member

    Joined:
    Jun 6, 2009
    Messages:
    834
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    That could be because of a local problem in your connection
    Check it out?
     
  3. OP
    OP
    MetalheadGautham

    MetalheadGautham AFK

    Joined:
    Sep 7, 2007
    Messages:
    7,600
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mumbai
    I thought its a DNS error...
     
  4. NucleusKore

    NucleusKore TheSaint

    Joined:
    Jun 19, 2004
    Messages:
    3,435
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Antigua
    BSNL DNS is horrible. Use openDNS.
     
  5. adi007

    adi007 New Member

    Joined:
    Sep 10, 2007
    Messages:
    713
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    hassan
    Open DNS is pissing me really from the past few days ..
    I am also experiencing ditto problem
    And why the hell i should get site banned for rapidshare and megashare .. :mad:
    so i reverted back to BSNL DNS
    If these problems are not rectified then i will permanently stick with BSNL DNS
    -----------------------------------------
    Posted again:
    -----------------------------------------
    IT is a DNS error
    -----------------------------------------
    Posted again:
    -----------------------------------------
    Trust me owning to the current state of OPEN DNS ,BSNL DNS is far far more better..
    Open DNS used to be so good earlier :(
     
    Last edited: Aug 14, 2009
  6. OP
    OP
    MetalheadGautham

    MetalheadGautham AFK

    Joined:
    Sep 7, 2007
    Messages:
    7,600
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mumbai
    I AM using OpenDNS. :-|

    now please suggest me a DNS server which is neither as crappy as BSNL DNS nor as crappy as OpenDNS. :cry:
     
  7. max_demon

    max_demon IM AS MAD AS HELL!!

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    1,591
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Location:
    localhost
    ^^ I am useing openDNS currently , i remember when i was useing bsnl dns it didnt opened any site except google
     
  8. thewisecrab

    thewisecrab AFK

    Joined:
    Oct 13, 2006
    Messages:
    1,597
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bombay
    I sometimes get the error, not every time though. How often does it happen?

    I was on MTNL, now on Airtel. MTNL would regularly throw those errors at me, I would have to keep refreshing till it finally showed me the page.

    Is OpenDNS blocking your WP blog?
     
  9. NucleusKore

    NucleusKore TheSaint

    Joined:
    Jun 19, 2004
    Messages:
    3,435
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Antigua
    Use open DNS without the DNS client to update your IP
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page