1. Hey Guest Did you know you can win an Honor 10 phone worth ₹33,000 and an additional ₹70,000 in paytm vouchers, just by replying to some threads and taking part in the discussions happening in the Honor Hub?

    What are you waiting for? Start commenting and start winning! Remember to read the instructions posted here.

    Dismiss Notice

Nokia-no line breaks

Discussion in 'Mobiles and Tablets' started by diabolicdude, Jul 7, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. diabolicdude

    diabolicdude AAAAAAARGHH

    Joined:
    Mar 4, 2007
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Faridabad(NCR)
    HI,
    I recently got a new phone.....

    i have a problem...when i recievw any message it is shown without the line breaks(enter) ...but when i edit that message the line breaks are shown..

    How can i change the settings to make line breaks visible whike reading the message..

    PLease Help
     
  2. Tamoghno

    Tamoghno New Member

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Messages:
    795
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    26.6932 n , 88.423 s. Locate me on google maps
    What phone ?
     
  3. OP
    OP
    diabolicdude

    diabolicdude AAAAAAARGHH

    Joined:
    Mar 4, 2007
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Faridabad(NCR)
    Nokia 5130 XpressMusic
     
  4. Tamoghno

    Tamoghno New Member

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Messages:
    795
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    26.6932 n , 88.423 s. Locate me on google maps
    Never had this problem with friends 5130 . I suggest you to take it to nokia care . They will 'software update' (actually reflash )your phone .

    In the meantime try this code to hard reset with this code *#7780# . You'll lose all data so always remember to backup.
     
  5. OP
    OP
    diabolicdude

    diabolicdude AAAAAAARGHH

    Joined:
    Mar 4, 2007
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Faridabad(NCR)
    i have seen this happening in other phones too...

    i think there's some setting to be changed..
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page