1. Hi Guest
    We are running a survey about laptop service in India, and we'd love your inputs. Please help us improve the quality of laptop servicing, and if you've had any bad experiences, now is the time to be heard.
    Take the survey

Kaspersky - Helppp

Discussion in 'QnA (read only)' started by talrejaharish, Nov 14, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. talrejaharish

    talrejaharish New Member

    Joined:
    Apr 17, 2004
    Messages:
    102
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    [​IMG]


    This is the error when i try to start this new software i installed
    (sorry dint know how to put image here only) tats y link given


    NAVSTUDIO from www.opencube.com

    plz help me out asap

    need to use this for my coll project site
     
  2. theraven

    theraven Active Member

    Joined:
    May 5, 2004
    Messages:
    2,912
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    off to "never ever" land
  3. OP
    OP
    talrejaharish

    talrejaharish New Member

    Joined:
    Apr 17, 2004
    Messages:
    102
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    the link u gave i remember (coz its posted by me only)
    :wink:

    but tat has JScript only while this time my error :!: has JScript.encode :!: :!:

    tats y dunno wat to do :?: :?:

    last time Batty made a .reg file n sent it to me

    can anyone else help this time :?:

    or BATTY ... u readin this right ??? :) :)
     
  4. R u usin' KAV which is bundled with System Mechanic 5 Pro ?
     
  5. it_waaznt_me

    it_waaznt_me Coming back to life ..

    Joined:
    Nov 30, 2003
    Messages:
    2,023
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    38
    Location:
    A bit closer to heaven
    Okay .. Will talk about this in Conf today ..
     
  6. theraven

    theraven Active Member

    Joined:
    May 5, 2004
    Messages:
    2,912
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    off to "never ever" land
    oops sorry talreja ... maybe i overlooked it :(
    anyways i think the problem is pretty much similar
    theres a wrong link in the registry which we have to correct ..... search in the same place as the previous error
    anyways ill check this up .. had the same error with nav and kaspersky and the prvious link helped me ... so ill go and check again ...
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page