I am Deepgeek2

Discussion in 'Software Q&A' started by iamdeepgeek2, Sep 9, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. iamdeepgeek2

    iamdeepgeek2 New Member

    Joined:
    Sep 9, 2006
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    WHAT IS HAPPENNING HERE?
    I AM DEEPGEEK2,but i have been suddenely locked out of my account WHEN I LOST MY CONNECTIONand "deepgeek2" is still being shown "online".I cannot log into my original account.HELP!!!!!


    pmED TECH_YOUR_FUTURE JUST NOW.
     
  2. Anand_RF

    Anand_RF New Member

    Joined:
    Jan 23, 2006
    Messages:
    183
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Uranus
    I am Anand_RF. :D
    Tried the forgot password option? I suggest pming one of the admins too.
     
  3. OP
    OP
    iamdeepgeek2

    iamdeepgeek2 New Member

    Joined:
    Sep 9, 2006
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Hey i (deepgeek2) is no longer online....
    Whoooshh... What was this? How can a user be shown online when he is not?

    BTW i am going back to my original id.
     
  4. Anand_RF

    Anand_RF New Member

    Joined:
    Jan 23, 2006
    Messages:
    183
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Uranus
    Well, vBulletin shows members active for last 15 minutes by default. After either logging out or 15 minutes of inactivity (admins may have changed this) you are not shown in the who's online list.
     
  5. deepgeek2

    deepgeek2 New Member

    Joined:
    Sep 12, 2005
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Somewhere in .Net
    I am Back :p
    __________
    Ok but how can a user be shown *ONLINE* for ten minutes of inactivity even when he is out of his account ? This happens in some cases when the user isn't disconnected from the site(whatever that means). But in those cases after you reopen the site you are directly logged in .....but here... baap re baap
     
    Last edited: Sep 9, 2006
  6. Thor

    Thor Member

    Joined:
    Jun 9, 2004
    Messages:
    501
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Bangalore
    Ymm Does it hv something to do with "Remember Me" option ?
     
  7. deepgeek2

    deepgeek2 New Member

    Joined:
    Sep 12, 2005
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Somewhere in .Net
    I never ever use the "remember me" option in any website.
     
  8. Anand_RF

    Anand_RF New Member

    Joined:
    Jan 23, 2006
    Messages:
    183
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Uranus
    vB is software, not a human. :p It cannot know if you're surfing or not. And, the 10 minute inactivity time can be changed by the forum admin through admincp. It can be set to 1 min or even 1 hr, so vB does give the admin some control over this(Relax, there's some time before the machines take over).

    Also, you do not get logged out of the site until the cookies residing in the temp folders are deleted. So, when you return to surfing after more than 10 mins, you're shown again as online if the cookies reside there.
    But what I wonder is why you were not able to log back in at that time.
     
  9. deepgeek2

    deepgeek2 New Member

    Joined:
    Sep 12, 2005
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Somewhere in .Net
    Arre bhai i didnot return. I just typed www.thinkdigit.com/forum and saw deepgeek2 as online.Mind you at that time i was a guest. I WAS NOT DEEPGEEK2 THEN I couldn't use my account.
    if I was to be online...I should have directly logged into my account
     
  10. mehulved

    mehulved 18 Till I Die............

    Joined:
    Jul 15, 2004
    Messages:
    5,790
    Likes Received:
    44
    Trophy Points:
    0
    Location:
    India, Mumbai, Marine Lines
    Most of the CMS's have cache enabled, so you can see the cached paged many times. So, what I feel is you must have seen a cached page of the forum.
    Also, as I suggested it could be a problem with browser's cache.
     
  11. Stalker

    Stalker New Member

    Joined:
    Jul 16, 2006
    Messages:
    992
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Location:
    closer than u think..
    This has happened to me many times when using Opera!
     
  12. deepgeek2

    deepgeek2 New Member

    Joined:
    Sep 12, 2005
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Somewhere in .Net
    Well if you are logged in you won't see the login text boxes and the register button, would you?

    So how can a there be a page showing me as online but still showing the login boxes???? If such a page doesnot exist than how it be cached????

    BTW, i will try to replicate the situatoin of last night and see if that thing happens again or not. If it does i will inform you.
    __________
    IT HAS HAPPENNED AGAIN!!!!!!

    POSTING THE SCREENSHOT.....(soon)


    [​IMG]
    (Mind you, "deepgeek2" and "iamdeepgeek2" are both my ids and i have only one PC)
     
    Last edited: Sep 10, 2006
  13. mehulved

    mehulved 18 Till I Die............

    Joined:
    Jul 15, 2004
    Messages:
    5,790
    Likes Received:
    44
    Trophy Points:
    0
    Location:
    India, Mumbai, Marine Lines
    If you could have scrolled the page a bit lower we'd have know if the problem was with server cache or no. Your clock shows 2:55. At the bottom of the forum, current time of the user's time zone is shown, if you have entered your region correctly. This would have been more conclusive.
     
  14. deepgeek2

    deepgeek2 New Member

    Joined:
    Sep 12, 2005
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Somewhere in .Net
    Here it is....
    [img=http://img165.imageshack.us/img165/820/yesud4.th.jpg]

    BTW i hv used ie7 in vista this time .So, browser issues can be ruled out.
    BTW i think i am getting it .
    In some minutes i will confirm my findings and post them here.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page