How to connect w995 wifi

Discussion in 'Mobiles and Tablets' started by jatt, Nov 18, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jatt

    jatt Member

    Joined:
    Dec 8, 2006
    Messages:
    380
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    (punjab) ਪੰਜਾਬ>>>New Zealand
    How to connect sony w995 mobile by wifi

    Dear friends,i want to use my sony w995 mobile with bsnl broadband connection.but don't know how.and my question is that can i able to use above phone with broadband bsnl.please guide me.i will be very thankful to you for this.
     
    Last edited: Nov 18, 2009
  2. azzu

    azzu AJJU

    Joined:
    Aug 5, 2006
    Messages:
    2,454
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Location:
    hYdErAbAd
  3. OP
    OP
    jatt

    jatt Member

    Joined:
    Dec 8, 2006
    Messages:
    380
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    (punjab) ਪੰਜਾਬ>>>New Zealand
    not helped to much,because its for laptop or desktop but i m asking about mobile phone.so please tell me here.is there any one who can able to give me details please.i will be very thankful to you for this.
    with thanks
    jatt
     
  4. azzu

    azzu AJJU

    Joined:
    Aug 5, 2006
    Messages:
    2,454
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Location:
    hYdErAbAd
    at least have u configured ur modem ?
    i mean when u search for WIFI connections in ur w995 do u find any connections available ?
     
  5. OP
    OP
    jatt

    jatt Member

    Joined:
    Dec 8, 2006
    Messages:
    380
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    (punjab) ਪੰਜਾਬ>>>New Zealand
    no,when click on connect give massage like "Out of range Try again.

    please help
     
  6. OP
    OP
    jatt

    jatt Member

    Joined:
    Dec 8, 2006
    Messages:
    380
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    (punjab) ਪੰਜਾਬ>>>New Zealand
    Now i am able to connect my bsnl modem with phone but not able to connect to broadband,even i filled DNS and IP correct.but its giving massage first connecting using mobile network.then after wait its giving massage like"connection failure check settings.If problem presists,please contact your operator for support"

    please help is there any person who can help in regard.

    with thanks
     
  7. azzu

    azzu AJJU

    Joined:
    Aug 5, 2006
    Messages:
    2,454
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Location:
    hYdErAbAd
    ^ the problem is that after connecting to the Modem
    the mobile has no options to submit userID and pass
    so u shud configure to automatically connecting ur Modem without pass and ID
    iam not good at this stuff ill try to get moore info
     
  8. OP
    OP
    jatt

    jatt Member

    Joined:
    Dec 8, 2006
    Messages:
    380
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    (punjab) ਪੰਜਾਬ>>>New Zealand
    here is no option for automatic connection.only IP and DNS settings which i filled properly.One option is for local connection,but nothing changing with it.need help plz.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page