Doom 3 help

Discussion in 'QnA (read only)' started by Ethan_Hunt, Sep 14, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ethan_Hunt

    Ethan_Hunt New Member

    Joined:
    Jun 26, 2004
    Messages:
    5,219
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bombay, India
    hey guys my doom 3 is popping up with an error saying "couldn't load Default.cfg"
    0 MHz Intel CPU with MMX & SSE & SSE2
    128 MB System Memory
    64 MB Video Memory
    Winsock Initialized
    Hostname: pc2
    IP: 192.168.1.3
    doom using MMX & SSE & SSE2 for SIMD processing
    enabled Flush-To-Zero mode
    enabled Denormals-Are-Zero mode
    ------ Initializing File System ------
    Current search path:
    D:\Games\Doom III/base
    D:\Games\Doom III\base\pak002.pk4 (6120 files)
    D:\Games\Doom III\base\game00.pk4 (2 files)
    game DLL: 0x0 in pak: 0x0
    file system initialized.
    --------------------------------------
    Unknown command 'vid_restart'
    idRenderSystem::Shutdown()
    Shutting down OpenGL subsystem
    ...shutting down QGL
    Couldn't load default.cfg
    Shutting down OpenGL subsystem
    ...shutting down QGL

    Plzz tell me whats the deal. I have a geforce 2 Mx 400 with 64 Mb video ram and the direct X is also 9.0b.is there a prob with the open gl of my card or is the Mx series ain't compatible of running these games.
     
  2. Nemesis

    Nemesis New Member

    Joined:
    Jan 26, 2004
    Messages:
    1,634
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New York
    0 MHZ???? that seems 2 b ur problem....
    kidding!! the minimum requirements say that u need a geforce 3 ti series card and 384MB system memory 2 run doom3. ur config does not meet these requirements my friend. u cant run doom3....
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page