Counter strike condition zero hellllp

Discussion in 'Gamerz' started by Tech Geek, Oct 8, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Tech Geek

    Tech Geek Wise Old Owl

    Joined:
    Sep 21, 2006
    Messages:
    1,602
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Cyber Hell
    Without uninstalling i just directly deleted folder where it was installed. Now i am not able to install it again. It says some exe not found.

    I need help urgently.:(
     
  2. Stalker

    Stalker New Member

    Joined:
    Jul 16, 2006
    Messages:
    992
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Location:
    closer than u think..
    try to delete the registry keys related to valve / sierra / CS in ur registry using regedit
    or use a gud registry cleaner like RegClean
    It shud help

    btw.......which exe is not found??
     
  3. OP
    OP
    Tech Geek

    Tech Geek Wise Old Owl

    Joined:
    Sep 21, 2006
    Messages:
    1,602
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Cyber Hell
    the exe which starts the game of course
     
  4. Stalker

    Stalker New Member

    Joined:
    Jul 16, 2006
    Messages:
    992
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Location:
    closer than u think..
    maybe the cd has gone currupt then...
     
  5. s18000rpm

    s18000rpm ಠ_ಠ

    Joined:
    Mar 1, 2006
    Messages:
    5,608
    Likes Received:
    87
    Trophy Points:
    48
    no man, the CD when inserted will (autorun) try to RUN the game, & when there's no GAME folder (& its .exe), then its usual that it'll show that error.

    @techgeek , follow the instructions of @stalker.

    & you can also goto the Control Panel, Add-Remove Programs & try to Delete its entry. (just click unistall in add-remove progs., & windows will say its a invalid entry & delete it)
     
  6. 7monk

    7monk New Member

    Joined:
    Aug 27, 2006
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    INDIA(The best place on Earth)
    do u need that file?
     
  7. OP
    OP
    Tech Geek

    Tech Geek Wise Old Owl

    Joined:
    Sep 21, 2006
    Messages:
    1,602
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Cyber Hell
    Thanks for the help its working properly now. After the autorun just press "RE Install"
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page