1. Hey Guest Did you know you can win an Honor 10 phone worth ₹33,000 and an additional ₹70,000 in paytm vouchers, just by replying to some threads and taking part in the discussions happening in the Honor Hub?

    What are you waiting for? Start commenting and start winning! Remember to read the instructions posted here.

    Dismiss Notice

changing IP address!!!!!!!

Discussion in 'QnA (read only)' started by amrit1, Mar 24, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. amrit1

    amrit1 Are we there yet?

    Joined:
    Oct 24, 2005
    Messages:
    107
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Near my PC.
    :?: Can anybody please tell me that How to change IP address????? :?:
     
  2. kalpik

    kalpik In Pursuit of "Happyness"

    Joined:
    May 18, 2005
    Messages:
    3,002
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New Delhi
    Private IP or public IP? Are you in a LAN?
     
  3. Chindi_Chor

    Chindi_Chor New Member

    Joined:
    Feb 1, 2006
    Messages:
    156
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    C:\Windows\System.....
    Which ISP ? do u use ???
     
  4. grinning_devil

    grinning_devil New Member

    Joined:
    Dec 3, 2004
    Messages:
    1,046
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    South Side Crater, Mars
    most probably u'll be using dynamic IP address,in that case go to this site ..

    www.whatismyip.com
     
  5. MysticHalo

    MysticHalo Your Maker.

    Joined:
    Jan 3, 2006
    Messages:
    397
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    mumba][
    That site just points out the IP address, that all......
    I dont think u can change ur IP address at will, u will have to change ur ISP or ask ur current ISP to renew ur IP address
     
  6. nishant_nms

    nishant_nms New Member

    Joined:
    Sep 5, 2005
    Messages:
    1,344
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Pune
    If ur ISP is providing an dynamic IP u cannot change ur IP. But if ur ISP offers a static one u can sak them and u can get ur IP change
     
  7. Chindi_Chor

    Chindi_Chor New Member

    Joined:
    Feb 1, 2006
    Messages:
    156
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    C:\Windows\System.....
  8. grinning_devil

    grinning_devil New Member

    Joined:
    Dec 3, 2004
    Messages:
    1,046
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    South Side Crater, Mars
    exactly...the site is to check the IP of your machine.
    in case its dynamic you can change it (infact its just refreshing,so it all depends on your DNS server if you'll be getting the same IP again or a diff one in a definate range)

    ipconfig /release

    ipconfig /renew
     
  9. OP
    OP
    amrit1

    amrit1 Are we there yet?

    Joined:
    Oct 24, 2005
    Messages:
    107
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Near my PC.
    i have bsnl broadband connection.
    speed-256kbps.
    it has dynamic ip address
     
  10. MysticHalo

    MysticHalo Your Maker.

    Joined:
    Jan 3, 2006
    Messages:
    397
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    mumba][
    BTW, could u plz point out the need for u to change ur IP address? :evil:
    Yeah, devil has pointed it out correctly. Try this-:
    http://www.daniweb.com/techtalkforums/thread36478.html
     
  11. amitgg

    amitgg New Member

    Joined:
    Jan 24, 2006
    Messages:
    105
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    you can use one software 'Hide IP' (search it).

    I use it when i download stuff from portals like Megaupload or rapidshare.

    Megaupload says that ur country(india) has cross the limit for maximum downloads, come again.

    and rapidshare restrict download after some download size.

    This software changes my IP address which also changes my country for portals. This is called proxy changing.


    But this creates problem when I see non-english characters on website according to country set by Hide Ip.
     
  12. Choto Cheeta

    Choto Cheeta Rebooting

    Joined:
    Aug 9, 2004
    Messages:
    6,202
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    0
    Location:
    220.225.82.33
  13. thecyclone2k

    thecyclone2k New Member

    Joined:
    Jan 23, 2004
    Messages:
    333
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    www.solinweb.net
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page