1. Hey Guest Did you know you can win an Honor 10 phone worth ₹33,000 and an additional ₹70,000 in paytm vouchers, just by replying to some threads and taking part in the discussions happening in the Honor Hub?

    What are you waiting for? Start commenting and start winning! Remember to read the instructions posted here.

    Dismiss Notice

Cable Information needed.....

Discussion in 'Hardware Q&A' started by ymhatre, May 9, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ymhatre

    ymhatre New Member

    Joined:
    Jan 4, 2006
    Messages:
    510
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mumbai, Vile Parle - East
    Can this cable be used in connecting CPU to HDTV or Tv ie having such 3 Rca connector (Y, Pr, Pb)...
     
  2. parimal_xp2003

    parimal_xp2003 New Member

    Joined:
    Jun 17, 2005
    Messages:
    95
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Specify your question.

    You want to watch TV on computer or want to use TV as computer moniter?
     
  3. Kniwor

    Kniwor Learner

    Joined:
    Sep 14, 2005
    Messages:
    1,949
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Chicago
    i dont think this will work... though the connector might seem to fit....
    just give it a try
     
  4. ashfame

    ashfame New Member

    Joined:
    Mar 30, 2006
    Messages:
    761
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Delhi / Jaipur
    i have a query:
    i have a philips dvd player. the vendor says it is computer compatible.
    I wonder what does it mean by that?
    Can i connect it to my pc someway & be able to read dvd disks.
     
  5. Kniwor

    Kniwor Learner

    Joined:
    Sep 14, 2005
    Messages:
    1,949
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Chicago
    just see what ports are there on ur player.... also let us know... a pic will be great and then may be we can figure out.....

    the model of ur player is _______.
     
  6. samrulez

    samrulez New Member

    Joined:
    Apr 16, 2006
    Messages:
    1,334
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    If u want to play games on u r TV use the 1 which u with the graphics card.
     
  7. OP
    OP
    ymhatre

    ymhatre New Member

    Joined:
    Jan 4, 2006
    Messages:
    510
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mumbai, Vile Parle - East
    @parimal_xp2003 parimal_xp2003....
    I want to use Tv as a monitor.....

    @ashfame
    I had connected my phillips DVD player to computer but using a tv tunner card....
    i had connected the video out of the dvd player to composite of tv tunner... n then used the bundled software o view it....

    @Kniwor
    main problem is tht i dont know where would i get tht cable......
    i tried online searches but no indian shopping site has got tht cable....
    also tht cable is for 4.99$ outside india... but the shipping is limited for america n uK only....
    Eventhough some one has tht cable it would only work on HDTV (supporting high resolution) not ordinary TV...
    By chance it works than resolution will be limited till 800*600 ----> my guess

    BUt anyways please answer my question....
    I am not confirmed wheter tht would work so im asking out u guys....
    tht if anyone has tried tht....
    ::::::SMILE:::::: ::::::LAUGH::::: ::::::ENJOY::::::
     
  8. ashfame

    ashfame New Member

    Joined:
    Mar 30, 2006
    Messages:
    761
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Delhi / Jaipur
    can u read dvd rom on it, or just watch dvd movies
     
  9. OP
    OP
    ymhatre

    ymhatre New Member

    Joined:
    Jan 4, 2006
    Messages:
    510
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mumbai, Vile Parle - East
    yeah only watch movies..... n the functions of DVD player...
    BY tht way its just like connecting DVD player to monitor instead of TV.....
    Please mention ur DVD player model no.
     
  10. Kniwor

    Kniwor Learner

    Joined:
    Sep 14, 2005
    Messages:
    1,949
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Chicago
    yeah i had earlier seen a tv connected insted of monitor...
    it was a 29" thomson tv but the result was not too good, u can watch movies an all, the tv resolution is low as u suspect.... te fonts are hard to read as not clear, back then, i was a noob and was not interested in comps, so i dont remember how it was done by the guys.... but it was not anything impressive
     
  11. OP
    OP
    ymhatre

    ymhatre New Member

    Joined:
    Jan 4, 2006
    Messages:
    510
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mumbai, Vile Parle - East
    GUys having high end graphic cards.....
    Did u connect ur Pc to Tv..
    If yes then whts d max resolution u got....
     
  12. Kniwor

    Kniwor Learner

    Joined:
    Sep 14, 2005
    Messages:
    1,949
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Chicago
    i dont think the gfx card limits the res.....
    i will try it at earliest... thinking of doing this since some time
     
  13. OP
    OP
    ymhatre

    ymhatre New Member

    Joined:
    Jan 4, 2006
    Messages:
    510
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mumbai, Vile Parle - East
    it limits cuz my frnd is having Fx 5200
    n maximum resoution he gets is 800*600
    blame it to 29" philips Tv or Graphic card...
    but tht true....
    was wondering will tht remain same if we connect tht to HDTV....
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page