BOOT DEVICE problem

Discussion in 'Software Q&A' started by NitroNits, Apr 7, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. NitroNits

    NitroNits New Member

    Joined:
    Jan 12, 2006
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Chandigarh
    hi
    i hav Win XP, Petium 4, 2.4 Ghz, 512 MB RAM, Seagate 40GB Barracuda Hard Disk....the problem tht m facing is that sometimes when i boot my PC it gives an error:
    "Reboot and select proper boot device"
    And then the computer stops responding. When i switch on d PC again after a few hours (after hitting the cabinet...due to frustration :twisted: ) d PC boots fine and the error message doesnt come.
    This is an occasional problem n inspite of loadin windows several times over n over again...this problem doesnt seem to b rectified...plz help me out n try providing a permanent soultion to it!
    THANKS A LOT!

    Nitish Saxena
    nitishsaxena@gmail.com
     
  2. yrana2002

    yrana2002 New Member

    Joined:
    Sep 23, 2005
    Messages:
    507
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    The Black Pearl
    I dont think there is any problem with your Windows OS.
    Most probably, the data cables or power chords of your Hard drive may be loose.

    Open your cabinet, remove these wires, & then plug them properly again.


    Savvy :!:
     
  3. nishant_nms

    nishant_nms New Member

    Joined:
    Sep 5, 2005
    Messages:
    1,344
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Pune
    Cable problem
     
  4. NagpurDaMunda

    NagpurDaMunda New Member

    Joined:
    Jul 15, 2005
    Messages:
    428
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    come on u know it
    power problem ====> if nothing helps try changing ur SMPS with a new one
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page