Slow Internet speed now becos of kaspersky

Discussion in 'Software Q&A' started by nikhilrao, Oct 10, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nikhilrao

    nikhilrao New Member

    Joined:
    Sep 14, 2006
    Messages:
    128
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Hello.

    I have just instaled Kaspersky Intyernet Security 6.0 last week. But I find that my Internet net speed has really slowed down :confused: after dat. Even web pages load slow, and sometimes even downloads from good sites like www.download.com are blocked haf way. Any suggestion or solution anyone ?:-?
     
  2. Choto Cheeta

    Choto Cheeta Rebooting

    Joined:
    Aug 9, 2004
    Messages:
    6,202
    Likes Received:
    15
    Trophy Points:
    0
    Location:
    220.225.82.33
    just a question... do u have any Torrent cleint installed... ??

    as with KIS... i have it installed... I dont have any problem....
     
  3. sysfilez

    sysfilez Welcome To The Jungle

    Joined:
    Jul 24, 2006
    Messages:
    639
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Living in a garbage can.
    yes i faced a slow conn wen my kaspersky is on.
     
  4. busyanuj

    busyanuj Member

    Joined:
    Dec 15, 2003
    Messages:
    488
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    no such probs here with KAV 6, whatsoever. the problem could be with your ISP most probably.
     
  5. jz2linkinpark

    jz2linkinpark New Member

    Joined:
    Jul 24, 2006
    Messages:
    559
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Rorikstead
    why don't you disable it while browsing?
     
  6. blademast3r

    blademast3r New Member

    Joined:
    Sep 5, 2006
    Messages:
    431
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Island of Time
    No problems wit KIS for me too....which browser dyu use??
     
  7. RCuber

    RCuber The Mighty Unkel!!! Staff Member

    Joined:
    Sep 7, 2004
    Messages:
    7,105
    Likes Received:
    12
    Trophy Points:
    38
    Location:
    ಬೆಂಗಳೂರು (Bengaluru)
    Im using KIS 6.0.1.394 Beta Version , No problems here
     
  8. anandk

    anandk Distinguished Member

    Joined:
    Mar 8, 2005
    Messages:
    3,786
    Likes Received:
    106
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Pune
    ya kis doz slow down internet speed in some cases (!). it hapnd to me too. try this and c if it helps :

    set your web anti-virus to streaming mode
    settings>web-av>customize

    try this for a couple of days and c if it helps, else then try this too :

    go to settings->anti-hacker>settings>zones and uncheck stealth mode overall.
    then go to the others tab and select maximum speed.
    Reboot.

    this should help. :)
     
  9. OP
    OP
    nikhilrao

    nikhilrao New Member

    Joined:
    Sep 14, 2006
    Messages:
    128
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    No I do not use Torrent.
    I am using KIS, not KAV, so the Internet SECURITY SIUTE is slowing my browse speed.
    I use Dataone. Problm arised only AFTER i put KIS ! So dont think ISP problemo.
    HOW can anyone advice me to turn of protection when I am browsing the net ??? :shock:
    I ues IE6
    My KIS version is 6.0.0.303 final, the latest I dont want to use beta.
    I will try the Streamingmode etc settingchange suggestion, impliment them for a few days as advice and get back to u in 2 days.
    Than You all.
     
  10. OP
    OP
    nikhilrao

    nikhilrao New Member

    Joined:
    Sep 14, 2006
    Messages:
    128
    Likes Received:
    4
    Trophy Points:
    0
    Ok I just wanted to say Than You, I have made the nesesary changers in the setting of KIV and the browsing speed is normal now. tHankYou all.
     
  11. navino87

    navino87 New Member

    Joined:
    Apr 22, 2005
    Messages:
    325
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Heaven
    @ nikhilrao

    Hey man just tell us what changes you made in the setings of KIS so that it will be usefull for us also...
     
  12. Thor

    Thor Member

    Joined:
    Jun 9, 2004
    Messages:
    501
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Bangalore
    I think he followed anandk 's advice.
     
  13. rakeshishere

    rakeshishere HELP AND SUPPORT

    Joined:
    Jun 9, 2006
    Messages:
    1,604
    Likes Received:
    30
    Trophy Points:
    0
    Then wtz the use of using it:rolleyes:
     
  14. blademast3r

    blademast3r New Member

    Joined:
    Sep 5, 2006
    Messages:
    431
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Island of Time
    I only experienced a speed problem while surfin usin IE 7 beta(when KIS is enabled) NO problems with firefox 2b at all
     
  15. manmay

    manmay New Member

    Joined:
    May 7, 2004
    Messages:
    205
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    aapnu ahmedabad...
    m using KIS...with FF 1.5 v. no probs at all...works great.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page