New ASUS P5QL-CM chassis intrusion detection problem

Discussion in 'Hardware Q&A' started by Manickaraj, Aug 22, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Manickaraj

    Manickaraj New Member

    Joined:
    Sep 12, 2008
    Messages:
    90
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    I bought this mobo last week.

    It has chassis intrusion detection system and this system displays a fatal error stating that chassis intrusion detected.

    I know the use of this system so dont explain all those stuffs.

    Pls give me a solution. There is no info abt this in the manual either.

    Has anyone experienced a similar problem?
     
  2. awww

    awww Banned

    Joined:
    Apr 28, 2009
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    its a problem with power supply
     
  3. asingh

    asingh New Member

    Joined:
    May 28, 2008
    Messages:
    5,317
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New Delhi

    Remove the wire header from the chassis intrusion pin header....! Then try...
     
  4. OP
    OP
    Manickaraj

    Manickaraj New Member

    Joined:
    Sep 12, 2008
    Messages:
    90
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    It's a new power supply and i also tested this with another PSU.
    -----------------------------------------
    Posted again:
    -----------------------------------------
    Can u be more specific. Illustrate with a pic if possible. Because i changed the jumper settings too but invain. Manual has nothing abt this.
     
    Last edited: Aug 22, 2009
  5. awww

    awww Banned

    Joined:
    Apr 28, 2009
    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    my asus board kept showing this same error message it turned out that i didnt connect the powersuply pins correctly
    better check all the connectors i have no other ideas sofar
     
  6. asingh

    asingh New Member

    Joined:
    May 28, 2008
    Messages:
    5,317
    Likes Received:
    16
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New Delhi

    Does not the manual mention anywhere...chassis intrusion connector..???
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page