1. Hey Guest Did you know you can win an Honor 10 phone worth ₹33,000 and an additional ₹70,000 in paytm vouchers, just by replying to some threads and taking part in the discussions happening in the Honor Hub?

    What are you waiting for? Start commenting and start winning! Remember to read the instructions posted here.

    Dismiss Notice

Is it possible to combine 3 Internet Connections into 1

Discussion in 'Internet & WWW' started by vswizard, Jul 25, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. vswizard

    vswizard New Member

    Joined:
    May 9, 2004
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Cyber City
    Hi..

    I am into webdesigning and networking.. so i need uninterupted access to internet , i have taken 3 X 64k Internet over cable connections. Each 64k connection right now its on 3 diffrent PC's . is it possible that i can connected all 3 connections to one pc ? is there any software or hardware which allows that ?

    The wire is connected to my lan card . i have to login into a hotspot before i can start surfing.

    vsWizard
     
  2. devianthulk

    devianthulk New Member

    Joined:
    Jul 24, 2004
    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Why dont u try out Sygate Manager... it works for dial -up (2 connection i guess).... I'm not very sure... Wait for the techies to reply....
     
  3. blade_runner

    blade_runner New Member

    Joined:
    Nov 6, 2003
    Messages:
    1,103
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    India
    If u have to login @ some hot spot then only ur operator can help u.
     
  4. OP
    OP
    vswizard

    vswizard New Member

    Joined:
    May 9, 2004
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Cyber City
    reply to blade_runner : if i take 3 sify broadband connections .. they use browser based logins.. will that work ?
     
  5. gaurav_018

    gaurav_018 New Member

    Joined:
    Jul 17, 2004
    Messages:
    53
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    where can i find sygate manager ?
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page