Condition Zero Update

Discussion in 'QnA (read only)' started by anishcool, Sep 16, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. anishcool

    anishcool TE God

    Joined:
    Jul 8, 2004
    Messages:
    88
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Goa
    i was recently at a freinds lan party who owns a cybercafe, and he was showing off his eight pc's loaded with the latest update of condition zero. he said he updated it through steam (which is a nasty 384 MB download)and it took him 1d11hr to do it.

    now is there anyway i can install that update without using steam. preferably thru a third-pary site, so i can download with dap?

    plz help !
     
  2. ShekharPalash

    ShekharPalash Web Entrepreneur

    Joined:
    Aug 4, 2004
    Messages:
    584
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bangalore
    i didn't get what ur talking about bro..... explain it some.... and plz don't talk in codes.... :)
     
  3. ishaan

    ishaan New Member

    Joined:
    Feb 28, 2004
    Messages:
    894
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    New Delhi
  4. wORm

    wORm New Member

    Joined:
    Apr 29, 2004
    Messages:
    147
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Bombay
    Be aware, cs.rin.ru has illegal copies of Counter-Strike, your steam account may get terminated.
     
  5. alib_i

    alib_i New Member

    Joined:
    Jun 24, 2004
    Messages:
    1,191
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    0
    Location:
    omnipresent
    hmm thnx ishaan....
     
  6. OP
    OP
    anishcool

    anishcool TE God

    Joined:
    Jul 8, 2004
    Messages:
    88
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Goa
    no that site is cs 1.6.

    for those who didnt understand what i mean, its simple. cs condition zero is offering a update through steam (which is the built in update tool) i want to know whether any site is offering the same update as steam is very slow and does not have the resume feature.

    Please help !
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page