Serious graphic problem...need help quick...desperate

Discussion in 'QnA (read only)' started by teknoPhobia, Dec 24, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. teknoPhobia

    teknoPhobia t3h g04t

    Joined:
    Sep 14, 2004
    Messages:
    483
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    AnKH Morpork/Tsort
    I need a fix for the problem that Nvidia driver v56.xx and up cause when used on a km133. I bought a FX5700 today and release 53.xx doesnt support the FX5700...I cant afford a new mobo right now...so if neone has any solutions...apparently this problem has been reported before but other than MS acknowledging a bug in ddraw I cant find anything else...I'll be really glad if anyone could help.

    problem description: d3d and ddraw hang up the system in fullscreen mode...windowed mode works fine.
    System: AthlonXP 1800+(palomino) km133 based mobo 256mb sdram..cmedia 8738 soundcard..realtek lan..one of the standard chips..I forget which

    I do realize that this shud prbly be in the software section but plz bear with me
     
  2. the_apocalypse

    the_apocalypse New Member

    Joined:
    Dec 28, 2004
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    why dont u just download the latest drivers from nvidia.com, i think 77.?? was the latest. might fix ur problems.
     
  3. indro

    indro New Member

    Joined:
    Mar 20, 2004
    Messages:
    257
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Location:
    kolkata
    You need to install the VIA Hyperion Drivers (4 in 1 ) latest version , can find it at www.guru3d.com , should help , i had kle133 before from MSI
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page