Midtown Madness 3 - Can i run on Pc

Discussion in 'Gamerz' started by AMITAGARWAL02, Nov 19, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. AMITAGARWAL02

    AMITAGARWAL02 New Member

    Joined:
    Oct 2, 2003
    Messages:
    436
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Midtown Madness 3 - Can i run on Pc

    I know it is for Platform: Xbox

    But is there any way can i run Midtown Madness 3 on my pc
    I have 3 GHZ and 2 Gb Memory

    There are many intelligent people in this forum so i asked this question in this forum
    Thanks for taking time to read .

    But do reply
     
  2. caleb

    caleb New Member

    Joined:
    Sep 1, 2006
    Messages:
    578
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mumbai
    If they release the PC version YES otherwise NO
     
  3. akshayt

    akshayt New Member

    Joined:
    Dec 23, 2003
    Messages:
    1,708
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    0
    it all depends upon your graphic card.
     
  4. OP
    OP
    AMITAGARWAL02

    AMITAGARWAL02 New Member

    Joined:
    Oct 2, 2003
    Messages:
    436
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    i was asking because there are emulators to run games on pc
     
  5. caleb

    caleb New Member

    Joined:
    Sep 1, 2006
    Messages:
    578
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mumbai
    In that case the answer is NO
     
  6. OP
    OP
    AMITAGARWAL02

    AMITAGARWAL02 New Member

    Joined:
    Oct 2, 2003
    Messages:
    436
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    thanks
    but is there any way i can run the game on pc even low quality will do.
     
  7. arjcool1

    arjcool1 New Member

    Joined:
    Nov 26, 2006
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Maybe yes, i've downloaded one Xbox emulator "Cxbx",but i tried 2 run a game ,a version of dead or alive,,but i was unable to run that game,,maybe that emulator is not successful or i am not able to do it's settings correctly.
     
  8. caleb

    caleb New Member

    Joined:
    Sep 1, 2006
    Messages:
    578
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    0
    Location:
    Mumbai
    As on date you won't be able to play it but there are couple of emulators that a lot of people are talking about:
    1. Cxbx
    2. Xeon

    ...and here is what the Emulator Zone has to say about it:

    Cxbx:
    "This may not actually be an emulator to some people but everyone considers it one. Cxbx's goal is to convert a game from an Xbox executable to a native Windows executable. This may sound bold but it's already happening and in theory it's quite possible."

    Xeon:
    "This is an emulator for the X-BOX platform. Xeon runs only one commercial game and it is Halo NTSC version, it plays very roughly, the images are too slow to get in game, of course the emulator is still under development so let’s expect more for this great emulator."

    So going by Emulator Zone, they aren't really that great a help...so the answer to your question...sorry mate..is still a NO...maybe in near future you will be able to when the above emuloters are perfected or a new emulator comes in taht is capable of emulating Xbox games on to a PC.
     
  9. OP
    OP
    AMITAGARWAL02

    AMITAGARWAL02 New Member

    Joined:
    Oct 2, 2003
    Messages:
    436
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Emulator Is software thing or what is Emulator basically , because i see many of them
    ALso What it ROM that Emulator used . i tried playing ROM games with Emulator and graphics is like DOS . Not great at all.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page